5 grunde til at vælge Business Central

Selvom det ikke er mange år siden, at Microsoft Dynamics 365 Business Central så dagens lys for første gang, er det allerede blevet et af verdens mest udbredte ERP-systemer. Du har nok ikke undgået at høre om det – og måske du allerede har taget stilling til, om det er noget for dig.

Men hvorfor er det egentligt, at Business Central er så smart? Hvorfor skal du vælge Business Central fremfor et andet system? Vi giver dig 5 grunde lige her.

1. Slut med opgraderingsprojekter

Business Central er bygget som en standardløsning. Det betyder, at du vil få stor gavn af løsningen alene, uden yderligere grundkodning. Hvis du tidligere har skullet opgradere din løsning til en nyere version, har du nok oplevet, at det har været både dyrt og tidskrævende, men med Business Central er det væsentligt nemmere at komme op på den nyeste version.

Desuden udgiver Microsoft hvert forår og efterår en større opdatering af hele Dynamics 365 Business Central. Microsoft laver allerede månedlige forbedringer og justeringer, men når de to gange om året udgiver en så stor opdatering, er det med troen på, at løsninger skal udvikle sig i takt med slutbrugerens behov – som løbende bliver større og mere specifikke.

Det smarte ved Microsofts halvårlige opgraderinger er, at du slipper for store opgraderingsprojekter, som koster både tid og penge. Hvis du har en Business Central Cloud løsning, får du helt automatisk den nyeste version – fuldstændig ligesom når din smartphone opdaterer dine apps. Hvis du har en On-Premises version, men ønsker at få den nye version, så tag fat i os – vi hjælper dig naturligvis.

2. Business Central er udvidelsesbart

Måske har du hørt om Microsoft AppSource. Det er lidt ligesom App Store på en iPhone eller Google Play på en Android. Det er nemlig her, du finder alverdens apps eller extensions til din Business Central, så du på den måde kan udvide funktionaliteten af din samlede løsning. I vores e-bog har vi samlet 12 anbefalinger til markedets bedste extensions. Den kan du downloade lige her.

I takt med at din virksomhed udvikler sig, kan din løsning følge med. Der findes over 1100 forskellige apps, som du kan tilføje til din Business Central, og der bliver jævnligt udviklet flere. Din løsning kan altså hele tiden følge med udviklingen, og du kommer ikke pludseligt bagud.

Som en af landets største NAV/Business Central-partnere, hjælper vi dig naturligvis med at finde ud af, hvilke integrationer og apps, du har brug for i din virksomhed. Vi har erfaring fra mange forskellige brancher, og kan derfor hjælpe med at afstemme dine behov.

3. Microsoft lytter og holder øje

Microsofts Business Central udvikler sig i takt med brugerens øgede digitaliseringsbehov, og siden lanceringen i 2018 har Microsoft aktivt lyttet til deres brugere og kunder igennem Microsoft Dynamics 365 Ideas – en platform, hvor du som kunde eller partner kan indsende forbedringsforslag direkte til udviklingsteamet i Microsoft.

De følger med i udviklingen inden for digitale trends og udgiver løbende opdateringer til deres løsninger – så du hele tiden er med.

4. Én løsning – ét univers

Med Microsoft Dynamics 365 Business Central får du én løsning med adgang til et helt univers. Du har nemlig mulighed for at integrere til hele Office 365 familien, som du sandsynligvis allerede benytter i dagligdagen. Det betyder, at Business Central er designet til at integrere med Excel, Teams, Power BI og meget mere.

På den måde har Microsoft altså sørget for, at du med dit nye ERP-system får adgang til et univers fyldt med værktøjer, som er udviklet til at snakke sammen. Du skal ikke længere sidde og eksportere data til forskellige programmer eller dobbelttjekke, at tallene stemmer.

5. Cloudbaseret og fremtidssikret

Business Central er Microsofts første cloudbaserede løsning, og selvom du ikke skal gå cloudvejen, er der mange fordele ved at vælge en Cloud-løsning.

Du kan eksempelvis tilgå dine data i realtid via din browser, hvilket skaber en væsentlig kortere beslutningsproces, hvis du er på farten. Derudover slipper du for at bekymre dig om datasikkerhed, back-up og GDPR compliance – for ikke at tale om risikoen for vandskader eller servernedbrud. Der er ingen drift i en cloud-løsning, fordi Microsoft sørger for, det hele kører. Det giver færre bekymringer og frigiver ressourcer til de mere strategiske IT-projekter.

Desuden er Business Central Cloud en abonnementsløsning, du nemt kan op- og nedskalere efter behov. Det gør, at du kender dine månedlige udgifter, og har fuld kontrol over hvor mange brugere, du har til rådighed. Du er ikke låst fast i et bestemt setup, men kan indrette din ERP-løsning efter din virksomheds aktuelle behov.

Læs mere om Business Central her

Modtag vores e-bog: IT-eksperternes bedste grunde til at gå i skyen


Flere og flere virksomheder flytter i skyen, og det er der gode grunde til. I vores e-bog guider vi dig til en fremtid med Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud.


Download e-bogen her