ERP-rådgivning


Du kommer længst med den rette ERP-rådgivning

Valget af det rette ERP-system er afgørende for din virksomheds drift og effektivitet. Det er en beslutning, der har vidtrækkende konsekvenser for hele organisationen, og det er derfor afgørende at have den rette ERP-rådgivning ved sin side. På denne side kan du læse mere om de afgørende grunde til, hvorfor professionel IT-rådgivning er uundværlig i denne proces. 


Image

Vi rådgiver din virksomhed, så du får overblik over disse elementer: 

 

Kompleksitet og Varianter

ERP-landskabet er stort og komplekst med en bred vifte af løsninger fra forskellige leverandører. Vores ERP-rådgivere har en dybdegående forståelse af Microsoft Business Centrals styrker og svagheder samt en evne til at udfordre og imødekomme dine specifikke behov.

Forståelse af Virksomhedens Behov

Vores erfarne rådgivere starter med at udføre en grundig analyse af virksomhedens nuværende processer og forretningsmål. Dette inkluderer at identificere nøgleområder, hvor en ERP-løsning kan have størst indvirkning, og hvordan den kan tilpasses til netop din virksomheds behov.

Budgetovervejelser

Implementering af et ERP-system kan være en betydelig investering. Vores professionelle rådgivere vil hjælpe med at udarbejde en omhyggelig budgetplan, der tager højde for både opstartsomkostninger, projekt og de løbende driftsudgifter.

Risikostyring og Overholdelse af Lovgivning

Vi kan som ERP-rådgivere hjælpe med at identificere potentielle risici og sikre, at ERP-systemet overholder relevante lovgivningsmæssige krav og standarder, som f.eks. databeskyttelseslovgivning og regler om bogføring. 

Implementeringsstrategi og Tidsplanlægning

At implementere et ERP-system er en kompleks opgave, der kræver omhyggelig planlægning og styring. Vi udarbejder en skræddersyet implementeringsstrategi, der tager højde for din virksomheds unikke behov og tidsramme.

Datakonvertering og Overførsel

Eksisterende data skal overføres korrekt til det nye ERP-system for at bevare vigtige oplysninger. Vi hjælper med at planlægge og udføre denne proces.

vores eksperter hjælper dig

Få en uforpligtende stuegang

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for, at få svaret på dine spørgsmål, eller gerne vil høre mere omen ERP-løsning baseret på Microsoft Business Central. Du kan også læse meget mere om Business Central her. 

Vi sidder klar til at rådgive dig om både store og små valg i din virksomhed, så tøv ikke med at række ud. 

Kontakt os
Image

Vi starter med en kop kaffe

Vi vil meget gerne besøge din virksomhed, og lære den at kende. Det er dét, vi kalder en stuegang. På den måde kan vi på bedst mulig vis yde ERP rådgivning til jer, for at I kan træffe de rette valg og løsninger.


når vi har afdækket jeres behov

Efterfølgende går vi i dialog med jer om konkrete ønsker og krav til et system - og  vi sporer os ind på, hvordan vi bedst muligt kan effektivisere jeres processer.


Vores bud på den rette løsning for jer

Vi kommer med et oplæg til jer, når vi har lært virksomheden at kende. Vi rådgiver jer til den løsning, som vi mener skaber størst værdi i jeres virksomhed. 

vi hjælper allerede disse kunder med business central

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image Image

Let's succeed together


Hos twoday RelateIT er vi specialister inden for Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central. Tag bare et kig på vores referencer og se eksempler på forskellige løsninger, vi har lavet i samarbejde med vores kunder. Du kan også læse mere om, hvordan Power BI og Business Central kan integreres og bidrage med merværdi for din organisation.

 
Læs kundehistorier her