5 gode råd til din til retail-virksomhed


Vi giver dig 5 gode råd til din retail-virksomhed

Her giver vi dig 5 gode råd til din retail-virksomhed. At vælge den rigtige IT-leverandør er en afgørende beslutning for din virksomheds succes. Det er vigtigt at undersøge mulighederne grundigt, sammenligne potentielle leverandører og overveje dine specifikke behov, før du træffer en endelig beslutning. Vi vil gerne hjælpe dig og din virksomhed på vej til en mere effektiv og optimeret arbejsdag, med fokus på robuste IT løsninger der dækker hele din forretning - fra lagerstyring, til kassesystemer i butikker til webshop-løsninger. 


Image

1. Du skal vælge den løsning, der passer dig

Der findes et hav af systemer til de forskellige funktioner, men vigtigst er, at du vælger et system der understøtter og skaber værdi hos din netop din virksomhed. Hos twoday RelateIT er vi specialister inden for it-løsninger til detailbranchen.  Det er vigtigt at vælge en komplet løsning, så alle dine data snakker sammen og nemt kan tilgås på tværs af virksomheden. Vi kender branchens processer og understøtter dem med de bedste løsninger på markedet med udgangspunkt i Microsoft 365 Business Central og LS Retail.  

 
 
 

2. Pas godt på dine data

En pålidelig IT-leverandør sætter en høj prioritet på sikkerhed og beskyttelse af dine data. De implementerer effektive sikkerhedsforanstaltninger, herunder antivirusprogrammer, firewall, kryptering og andre sikkerhedsprotokoller for at beskytte din virksomhed mod trusler og datatab. Du er afhængig af, at din drift kører som den skal, så vælg en partner som sætter din virksomheds sikkerhed i højsædet.

3. Invester i et effektivt Point of Sale system

Et moderne og velfungerende POS-system er afgørende for detailvirksomheder. Det skal være brugervenligt for personalet og kunne håndtere alle nødvendige opgaver, såsom salgstransaktioner, lagerstyring og rapportering. Vi tilbyder to typer POS systemer: Ka-ching POS  og LS Retail. De to løsninger henvender sig til forskellige typer af virksomheder, og vælges ud fra din størrelse og behov.  De to systemer understøtter din virksomheds omnichannel-strategier, idet du får adgang til et hav af muligheder, der tilsammen skaber den ultimative købsoplevelse – og må vi vove den påstand; dermed også gør din virksomhed mere profitabel.
Læs mere om LS Retail og Ka-ching.

 
 

4. Optimer online tilstedeværelse og e-handel

I den digitale tidsalder er det afgørende at have en stærk online tilstedeværelse. Ud over at have en informativ og brugervenlig hjemmeside, skal du have en velfungerende, smart og driftsikker e-handelsløsning, som imødekommer de krav, som forbrugeren har i dag. Vi kan hjælpe dig igang med DynamicWeb og Shopify, og sikrer at din virksomheds webshop kommer godt fra start. Du kan også flytte din nuværende webshop til en af disse løsninger.

5. Prioriter skalerbarhed og tilpasningsevne

Vi forstår, at din virksomhed kan ændre sig over tid. Vi har et stort branchekendskab og er eksperter i at skabe de bedste løsninger. Løsningerne skal være i stand til at tilbyde skalerbare elementer, der kan vokse i takt med din virksomhed. Dette kan omfatte alt fra at tilføje nye brugere til at udvide serverkapaciteten. Når din virksomhed vækster skal din virksomheds IT-løsninger være klar til det. På denne måde sikrer du også, at din virksomheds digitalisering står stærkt, og imødekommer de krav der kommer.

 
Hvad gør en retail-forretning effektiv og rentabel?
  • En klar forretningsstrategi 
  • Et troværdigt brand 
  • Digitale processer, der smelter sammen med den fysiske butik
  • Omni-channel fokus  

twoday RelateIT er specialister i at hjælpe retail-forretninger til vækst. Du kan læse meget mere her.

Image

Vil du vide mere?


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller vil vide mere om hvad vi kan hjælpe netop din virksomhed med. Vi er altid klar til at hjælpe dig. 

kontakt os her