IT-drift

IT-infrastruktur og drift kræver bevågenhed og vedligeholdelse for at forblive sund og let at arbejde med. Vi er blevet vant til at tjenester som internet, mail og skype altid er tilgængelige – uanset hvor i verden man befinder sig, og hvad tid på døgnet det er. Er det ikke rigtigt?

Vi har flere års erfaring med at drive store enterprisemiljøer på tværs af tidszoner og krævende forbindelser. Vi ved, hvad det kræver, og hvor frustrerende det er, når noget ikke virker.

Derfor byder vi gerne ind med vores unikke erfaring fra international og offshore drift af IT-infrastruktur.

Design

En sund infrastruktur som understøtter forretningen starter allerede inden den skal bygges. Du skal træffe de rigtige valg om arkitektur, tilgængelighed, sikkerhed og økonomi fra starten, da det er afgørende for at du er tilfreds og stolt af dit produkt.

Vi tilbyder rådgivning i design, drift og optimeringsprojekter. Vi tænker ud af boksen, og vi skaber løsninger på tværs af teknologier og producenter.

Hosting

I en verden hvor vores medarbejdere i højere grad er mobile, er det en god ide ikke at placere sin IT-infrastruktur ét geografisk sted, da dette kan ende med at blive en hæmsko for virksomhedens organiske udvikling.

Hosting har været igennem en modningsprocess sammen med Cloud producenterne, som gør det muligt at have én hosting partner og en global platform. Dette gør både kommunikation og udvikling nemmere og mere smidig.

Vi har erfaring med udnyttelse af de store globale Cloud-udbyderes hostingservice til at skabe distribuerede systemer fremfor centraliserede, hvilket giver en langt bedre brugeroplevelse og modstandsdygtighed, samtidig med at der i mange tilfælde er en økonomisk gevinst.

MONITORERET DRIFT

Første skridt i retningen af en moden og modstandsdygtig IT-infrastruktur er at skabe indsigt. Indsigt gør det nemlig muligt at være på forkant med både udvikling og krisesituationer.

Vi anvender Cloud-produkter og opensourceteknologi til monitorering. Og vi kan både rådgive dig og implementere løsninger, der giver indsigt og overblik i en kompleks infrastruktur.

Automatisering

Automatisering og strømlining kan betale sig. Det har vi lært af den forretningsmodel, som er vokset frem med modningen af Cloud infrastruktur.

Vi kan hjælpe dig med implementering af automatisering i både traditionel IT-infrastruktur, hvor det giver stor værdi at systemerne selv kan fejlrette og opdatere, og i specialiseret ERP-infrastruktur hvor det i langt højere grad handler om processoptimering ved at fjerne de simple workflows fra medarbejderen for på den måde at skabe mere tid til udvikling eller mere komplicerede opgaver.

Vi arbejder med moderne teknologi som orkestrering af infrastruktur med Docker og lignende teknologi, samt automasering og behandling af data med kunstig intelligens.

Vil du vide mere?


Drift, IT-infrastruktur, Hosting, Indsigt, RelateIT, Michael Østergaard

Andreas Mark Juul Pedersen