Puljen åbner snart: Få 250.000 kroner til dit digitaliseringsprojekt

Søg om tilskud fra SMV:Digital

Hvis du oplever udfordringer med at tage dit næste digitale skridt, skyldes det måske manglende inspiration eller manglende viden i forhold til at komme videre med din digitale omstilling og automatisering. Eller måske er du klar til at investere i digitale systemer og automatiseringer, men mangler ressourcer for at komme i gang?

SMV:Digital åbner løbende for puljer, hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer.

Du kan snart søge om tilskud på 50.000 – 250.000 kroner:

  • Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kroner åbner den 15. august 2023.
  • Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kroner åbner den 30. august 2023.
  • Tilskud til digitale systemer og automatisering på 250.000 kroner åbner den 15. august 2023.

De tre puljer kører efter først-til-mølle-princip, så du skal skynde dig! Vær opmærksom på, at der selvfølgelig er en række krav til dig som ansøger.

Tilskud på 50.000 kroner til privat rådgivning

Har du svært ved at tage det næste digitale skridt? Måske mangler du inspiration eller viden i forhold til, hvordan du kommer videre med din digitale omstilling og automatisering. Det kan for eksempel være, I skal opgradere jeres ERP-system til Business Central, men gerne vil have en grundig "forundersøgelse" først. I så fald kan et tilskud på 50.000 kr. til et skræddersyet rådgivningsforløb være oplagt for dig og din virksomhed.

Fremtiden er digital, og du oplever måske stigende krav og forventninger fra kunder og samarbejdspartnere. Med et tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning kan vi hjælpe dig med at afklare behov i din forretning, finde de bedste løsninger på markedet og guide dig i den helt rigtige retning for dig.

Læs mere om puljen her.

Tilskud på 100.000 kroner til privat rådgivning

Ønsker du at gøre data til en integreret del af din forretning? Det forstår vi godt! Det er næppe en hemmelighed, at en af vejene til en konkurrencedygtig virksomhed er muligheden for at kunne tage databaserede beslutninger.

Et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning vil være en oplagt mulighed til at dykke ned i, hvordan du i din virksomhed kan arbejde endnu mere med data. Vi er eksperter i business intelligence-løsninger og har et dedikeret team, som hjælper vores kunder med at gøre data til en naturlig del af deres forretningsaktiviteter.

Læs mere om puljen her.

Tilskud på 250.000 kroner til digitaliseringsprojekt

Hvis du er klar til at investere i dine ambitioner og øge din virksomheds produktivitet, så kan du søge et større tilskud på op til 250.000 kr. Tilskuddet er velegnet dig, der ønsker at bruge ressourcer på digitale systemer eller automatisering, der kan styrke din forretning.

Puljen indeholder op til 200.000 kroner til investering i teknologi og IT og dertil tilhørende rådgivning for 50.000 kr.

Læs mere om puljen her.

twoday RelateIT er godkendt rådgiver af SMV:Digital

De tilskud, du kan søge, kan bruges til de ydelser, vi tilbyder hos twoday RelateIT – og vi glæder os selvfølgelig til at hjælpe dig og din virksomhed med at øge produktiviteten i din virksomhed. Vi har mange forskellige kompetencer, vi kan tage op af hatten afhængigt af, hvad du præcis skal have hjælp til.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Implementering af forskellige digitale systemer, fx 365 Business Central.
  • Skræddersyet rådgivning i forhold til at komme i mål med dine digitaliseringsønsker.
  • At sikre at din virksomhed lever op til kravene for at blive taget i betragtning til puljerne.
Søg om tilskud her

Vil du vide mere?