Nyt fra Continia 2023 R2

Microsoft kommer med to store releases årligt til Business Central, og her følger Contina lige i hælene med nye releases på deres produkter.

Det er heldigvis til stor fordel for dig, hvis  du bruger nogle Continias produkter i din forretning. Det betyder nemlig, at du løbende får nye funktioner ind ad døren, som kan være gode at kende til i dit daglige arbejde. Det er funktioner, som har til formål at forbedre din brugeroplevlese - men for at opnå så en høj produktivitet som muligt.

Det kan dog være lidt svært at holde overblik og navigere rundt i alle de nye funktioner, der er tilgængelige for dig. Du kan få et godt overblik over Continias R2 for 2023 her, så det hele bliver mere spiseligt for dig, og så du er sikker på, at du får alt det med, som du har brug for at vide.

Få overblik over continia 2023 r2

Udover den nye release, skal du være opmærksom på, at Continia melder om prisændringer for fra 1. januar 2024. Du kan læse mere om de prisændringerne her, og hvad de helt konkret betyder for dig.

Vil du vide mere?

Ræk ud til os, hvis du har brug for hjælp og rådgvning.

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp og rådgivning. Har du spørgsmål til din Continia-løsning, er du velkommen til at række ud til din primære konsulent for at få styr på nyhederne fra den nye release.

Er du ikke kunde endnu? Skriv til os gennem vores kontaktformular for spørgsmål.

Kontakt os her
Image
Image