Continia melder om kommende prisændringer

Continia justerer på priserne fra den 1. januar 2024 for eksisterende såvel som kommende kunder.

Orienter dig i nedenstående og få et overblik over Continias prisændringer her.

Priser for on-premise løsninger

Dig, der har en købslicens

I tråd med Microsoft justerer Continia prisen på deres Enhancement Plan fra 16% til 18% baseret på værdien af den købte licens. Denne justering kommer til at gælde for alle nye såvel som fornyede Enhancement plans fra 1. januar 2024.

Indekseringen for alle fornyede Enhancement Plans nulstilles fra den 1. januar 2024 til indeks 100, med en indekseringsrate for 2024 på 0%. Det vil sige, at prisændringen vil variere, og at den i nogle tilfælde vil være endnu mindre. 

Er du ikke kunde – men måske lige på trapperne, så kan det i mange tilfælde betale sig at investere i en købslicens inden den 1. januar 2024, da priserne på købslicenser kommer ind under en generel prisstigning.

Nye og eksisterende lejelicenser

For både eksisterende og nye kunder med en lejelicens, træder prisændringen i kraft fra den 1. januar 2024. Ændringen påvirker dig som eksisterende kunde, når du fornyer din lejelicens (seks måneder i forvejen).


Priser for Business Central Online på AppSource

Alle Continia-apps på Microsoft AppSource bliver omfattet af en generel prisjustering, som indebærer prisstigninger men faktisk også prisnedsættelser.

Prisnedsættelserne gælder særligt for dig, der har Expense Management med et stort omfang af Expense-brugere samt for dig, der har Document Output med en del transaktioner.

Se continias opdaterede priser

Hvis du har spørgsmål, så ræk ud til Continia, og ellers kan du læses Continias nyhedsartikel her.

Vil du vide mere?