RelateIT er nomineret til EY Entrepreneur of the Year 2020

Vi er stolte af kunne afsløre, at vi er nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2020 i kategorien Muligheder i modgang. Et emne som stiller skarpt på agilitet, engagement og nytænkning. EY Entrepreneur Of The Year 2020 er Danmarks mest anerkendte vækstkonkurrence, som hylder innovative og dynamiske virksomheder – og det er et stort skulderklap at være nomineret.

I forbindelse med vores nominering, kiggede Claus Dyrelund Johansen fra EY og Søren Kingo Eriksen fra Danske Bank forbi Simon Berthelsens kontor til en kop kaffe og en snak om RelateITs historie. Her fortalte Simon om, hvad året har budt på, og hvordan vi har navigeret strategisk igennem perioden.

Når vi kigger tilbage på 2020, har det nemlig været et begivenhedsrigt år for RelateIT. Vi har blandt andet åbnet vores sjette kontor i Aalborg, vi har rundet 100 medarbejdere, og vi har fået endnu flere gode IT-løsninger på hylden, der understøtter Business Central.

En hyldest til medarbejderne

Det er ikke mange år siden, at vi sad 42 kollegaer fordelt på to kontorer. Vi er vokset en del siden da, men vi har holdt fast i det vigtigste for os: relationerne og værdierne. Vi tror på, at nøglen til vores fælles succes ligger i de tætte relationer, og hvordan vi sammen efterlever vores kerneværdier. Derfor dedikerer Simon Berthelsen, administrerende direktør i RelateIT, nomineringen til alle medarbejdere i RelateIT:

Nomineringen fra EY er i virkeligheden til medarbejderne i RelateIT. Det er dem, der skaber mulighederne og de stærke relationer. Det ser jeg som vores største styrke.

Når vi sætter fokus på at skabe stærke relationer – med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere – åbner vi op for dialog, videndeling og en faglig nysgerrighed om muligheder. På den måde opnår vi synergier på tværs af produktområder og udfordrer normen – og det er sådan, vi finder muligheder i modgang.”

Simon Berthelsen, administrerende direktør i relateit

Tak til EY for den fine anerkendelse. Det er en ære at være nomineret til en så prestigefyldt pris – og så ovenikøbet i selskab med Fyns bedste iværksættere.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?