RelateIT runder 100 medarbejdere

Vi har nået en vigtig milepæl. RelateIT er nemlig vokset fra 42 til 100 medarbejdere på kun tre år.

Senest har vi budt velkommen til Marie Lystlund, der startede som HR-ansvarlig den 1. september. Hun skal være frontløber for, at arbejdsglæde, intern uddannelse og fokus på den enkelte medarbejder også er på agendaen i fremtiden. Spørger du vores administrerende direktør, Simon Berthelsen, hvorfor kommende medarbejdere har RelateIT i søgelyset, svarer han:

”Jeg tror, nye kollegaer hurtigt kan mærke vores flade organisationsstruktur, vores stærke værdisæt og at vi har det sjovt sammen. Vi investerer rigtig meget i medarbejderne og deres fremtid – fordi vi grundlæggende tror på dem. Vi går op i, at det skal være både sjovt og spændende at gå på arbejde. Det er blandt andet derfor, vi har vores eget opkvalificeringsprogram, hvor vi ti gange om året hiver en dag ud af kalenderen. Her er fokus på videreuddannelse og fordybelse i lige netop de emner, der driver den enkelte – både når vi alle mødes på en lokation, og når vi mødes virtuelt.”

Simon Berthelsen, administrerende direktør for RelateIT
Image

En ny virkelighed

Som effekt af den nye verdenssituation er flere møder og opkvalificeringsdage blevet virtuelle. Det kræver både fleksibilitet og nysgerrighed at gentænke processer og samarbejdsformer. Omstillingsparathed har derfor været et af de allervigtigste nøgleord for udviklingen det seneste halve år hos RelateIT.

”Jeg tror på, det er et spørgsmål om at være et niveau tættere på forretningen i en periode – både når det gælder vores kundeprojekter, udviklingen i markedet og selvfølgelig udviklingen i pandemien. Det giver et grundlag at handle ud fra – og det, tror jeg stadigvæk på, er en god rettesnor for den kommende tid. Vi kan tydeligt mærke, at det er kommet os til gavn, at vi har en flad organisation og korte beslutningsprocesser. Det gør os ganske enkelt hurtigere til at ændre kurs,” fortæller Simon Berthelsen.

Et afventende marked, som effekt af verdenssituationen, kunne nemlig sagtens have været en hindring for løbende at byde nye medarbejdere velkommen ombord, og at åbne en ny afdeling i Aalborg i foråret.

”Den vigtigste årsag til, at vi er lykkedes med det er, at det er sjette gang, vi åbner et kontor. Derfor er der helt naturligt nogle erfaringer, vi har taget med – både når det gælder alt det praktiske, og når det gælder onboarding, der denne gang var mere virtuel, end den plejer. Heldigvis har der været en bred forståelse hele vejen rundt for, at nogle ting ikke kunne være på samme måde, som vi gerne ville have haft det i den perfekte verden – og så hjælper det selvfølgelig også, at de folk, vi har fået ombord, er både erfarne, dygtige og omstillingsparate.”

Simon Berthelsen

Koden til fremtidig succes

”Det er rart at skulle budgettere for 2021 og stadigvæk turde være optimistiske omkring, at den solide udvikling fortsætter ind i næste år. Det er bekræftende at se, at de ting, vi prøver at forudse, kan lykkedes på trods af en pandemi,” fortæller Simon, og afslutter:

”Jeg tror på, at en af de vigtigste faktorer for vores fremtidige succes er, at vi bliver ved med at være nysgerrige og ambitiøse, når det gælder produkternes udvikling og vores kunders løsninger. Det kan vi selvfølgelig kun med dygtige medarbejdere ombord. Alle vores 100 medarbejdere leverer en indsats, fleksibilitet og energi ud over det sædvanlige – og i direktionen er vi vildt stolte af hver og en af dem!”

Læs mere om vores rejse hos IT Watch

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?