Pressemeddelelse: RelateIT offentliggør et flot regnskab for 2021

RelateIT har netop offentliggjort regnskabet for 2021. Heraf fremgår det, at RelateIT A/S voksede såvel på bruttofortjeneste som på resultatet før finansielle poster i forhold til 2020. Således er bruttofortjenesten steget med 33% fra 75 mio. DKK i 2020 til 99,8 mio. DKK i 2021, mens resultatet før finansielle poster er øget med 31% til 11 mio. DKK. RelateIT A/S er den største virksomhed i RelateIT Group, der udover RelateIT A/S består af RelateIT DMCC og softwarevirksomheden XtensionIT.

Kerneforretningen er NAV og Business Central, men alt dét udenom er ligeså vigtigt

”Vores kerneforretning har altid været Microsoft NAV og Business Central, men vi har det seneste år især udvidet vores forretning med ydelser rundt om BC, samt satset stort på cloud-løsninger, hvilket vi vil fortsætte med fremover. Vi tror på, at best-of-breed-løsninger er vejen frem for vores kunder, så de ikke føler sig låst fast i egenudviklede tilpasninger i deres ERP-systemer. Derfor har vi øget vores kompetencer markant inden for Microsoft Power Automation-platformen og Power BI, samt inden for web-løsninger og it-infrastruktur, så vi kan hjælpe vores kunder med at sammensætte en løsning, der passer til deres behov og som samtidig er meget fleksibel.”, fortæller Simon Berthelsen, Managing Director, RelateIT.

RelateIT har længe været leverandør af Microsoft Power BI og ifølge Simon Berthelsen er dette i dag så efterspurgt blandt de fleste virksomheder, at en BI-løsning er en del af næsten ethvert nyt projekt. Power Automation og såkaldte kontorrobotter er til gengæld en ny verden for mange, men også et område som virksomheden oplever en enorm efterspørgsel på.

Mange nye medarbejdere og fortsat gang i ansættelserne

Oprustningen inden for såvel flere ydelser omkring BC, samt inden for egenudviklede produkter har betydet, at selskabet har ansat 34 nye medarbejdere i 2021 og medarbejdertilgangen er fortsat ind i 2022, hvor der allerede efter blot fem måneder er blevet budt mere end 30 nye medarbejdere velkommen. Det har også betydet, at flere af de seks afdelinger fordelt i Danmark og Dubai har været nødt til at flytte i større lokaler.

”Selvom vi, som alle andre i branchen, kæmper med at finde de medarbejdere, vi har behov for, har vi alligevel ansat rigtig mange i 2021. Vi tror på, at det er fordi, at vi kan tilbyde en arbejdsplads med spændende projekter, en attraktiv kultur og gode værdier. Det er dejligt med mange nye ansigter, men det betyder også, at vi har et fokuspunkt omkring fortsat at værne om vores kultur og bygge vores forretning op om de gode kunderelationer, som vi har gjort hidtil”, fortsætter Simon Berthelsen.

Om RelateIT Group

RelateIT blev stiftet i 2012 og leverer ERP-løsninger baseret på Microsoft NAV og Business Central, samt tilknyttede løsninger som Power BI, Power Automation, Web og IT-infrastruktur. Gruppen består i dag også af softwarevirksomheden XtensionIT, der primært sælger software via partnere, samt et selskab i Dubai, RelateIT DMCC. Samlet set beskæftiger RelateIT Group 151 antal medarbejdere fordelt på fem kontorer i Danmark og et i Dubai.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?