7 fordele ved produktionsstyring i Business Central


Business Central styrker din produktion

Der er travlt hos produktionsvirksomhederne i Danmark, og du kender uden tvivl det høje tempo og stressniveauet – for der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed i en produktionsvirksomhed. Udfordringerne melder sig på stribe, og der skal gribes ind og handles hurtigt for at få løst dem på bedste vis. Produktionen må ikke gå i stå, de rigtige produkter skal produceres i korrekte mængder og til rette tid for at undgå spild. Og i øvrigt skal prisen være god og kvaliteten i top. Derudover skal du sørge for, at produkterne lever op til en vis standard, og den grønne fremstilling kigger også forbi for at gøre sit aftryk.

Det er tydeligt, at virksomheder er afhængige af effektive processer, der fungerer, samt et overblik, der kan danne grundlag for at træffe de rigtige beslutninger i en travl hverdag. Heldigvis kan Business Central og andre digitale værktøjer hjælpe med dette. Her er 7 fordele ved at bruge Business Central til din produktionsstyring:

1. Få styr på din planlægning med Business Central

Med Microsoft Business Central kan du oprette og administrere produktionsplaner, hvor du tager udgangspunkt i ressourcer, kapacitet og efterspørgsel på dine produkter. På den måde kan du nemt optimere dine produktionsprocesser ud fra skiftende behov. Planlægningsværktøjerne i Business Central gør det endda nemt for dig, da de automatisk genererer forslag til produktionsordrer, produktionsplaner og kapacitetsberegning.

 

2. Effektiv lagerstyring i Business Central

Effektiv lagerstyring har betydning for din produktion, spild og i sidste ende salg til dine kunder. Med lagerstyring i Business Central kan du som virksomhed få langt mere og bedre kontrol over jeres lagerbeholdning. Det betyder, at du kan reducere spild i dine produktionsprocesser og sikre at de nødvendige materialer for din produktion konstant er tilgængelige. Automatisk genbestilling og lagerovervågning styrker dine processer!

 

3. Sporing af produkter – lev op til krav, standarder og kvalitet

Business Central giver dig mulighed for at spore produkter og materialer gennem hele produktionsprocessen. Det har stor betydning for dig som produktionsvirksomhed, da det kan hjælpe dig med at overholde din branches specifikke krav. Sporingsfunktionerne forbedrer nemlig kvalitetskontrollen og gør det muligt for dig at identificere eventuelle problemer og afvigelser.

 

4. Hold dine produktionsomkostninger nede med Business Central

Med produktionsstyring i Business Central får du også mulighed for at overvåge og styre dine omkostninger i hele produktionscyklussen. Det gør det lettere at identificere områder, hvor du måske kan spare på omkostningerne men også områder, hvor du måske kan forbedre din forretning. Med en omkostningsanalyse i Business Central kan du dykke ned i detaljerede rapporter vedrørende omkostninger, priskalkulationer og omkostningsallokeringer – alt sammen med til at give dig et indblik i din forretning og mulighed for udvikling.

 

5. Oplev en fleksibel løsning

Som du måske allerede ved, er Business Central en fleksibel løsning, som nemt kan tilpasses til netop dit behov – og den kan i øvrigt skaleres både op og ned.

 

6. Få mere effektive medarbejdere

Med Business Central oplever du, at din medarbejdere bliver meget mere produktive, fordi ERP-systemet reducerer manuelt arbejde, som gør at dine medarbejdere får meget mere tid og energi til at kigge på de opgaver, som rent faktisk skaber værdi hos virksomheden. Der bliver tid til at snakke med mennesker og forbedre relationer til leverandører og kunder samt kigge ind i reducering af omkostninger – og ikke mindst til at få idéer og udvikle forretningen, så det ikke altid kun handler om af drifte.

 

7. Tillægsløsninger til din produktionsvirksomhed

Du kommer langt med Business Central til din produktionsstyring, men det er vigtigt at skrive sig bag øret, at du åbner op for en endnu større verden, når du opdager hvilke tillægsløsninger, du kan koble på din ERP-løsning. Business Central er kernen i din produktionsstyring og hos twoday RelateIT tilbyder vi produkter og udvikler også produkter rundt omkring ERP-systemet Business Central. Det betyder, at vi hele tiden tænker ind i, hvordan tillægsløsninger kan berige din forretning og optimere din produktion.

 Du kan blandt andet tage et kig på, hvordan du kan optimere dit vedligehold af produktionsmaskiner med Dynaway, hvordan Tasklet Factory gør lagerstyring til en leg, hvordan Microsoft Power BI giver dig det gyldne overblik og hjælper dig på vej til hurtigt at træffe de rigtige beslutninger.

 

ERP-løsning til en dynamisk verden

Hos twoday RelateIT arbejder kigger vi hele tiden ind i, hvilke apps vi synes, der passer til produktionsvirksomheder. Vi gør et stort arbejde i at kende produktionsvirksomhedernes behov og udfordringer, og derfor har vi et dedikret produktionshold, som fokuserer netop på det arbejde. 

Business Central hjælper produktionsvirksomheder med at effektivisere arbejds- og produktionsprocesser og til at få overblik over jeres produktionsprocesser, ressourcer, spild og omkostninger. Alt dette betyder, at I får bedre forudsætninger for at træffe gode og dokumenterede beslutninger og opnår effektive processer.

Har du brug for hjælp?


Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt Business Central er den rette løsning for din produktionsvirksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her