WEBINAR

Derfor anbefaler vi, at du skal flytte din LS Retail-løsning til LS Central SaaS


LS RETAIL MICROSOFT ENHANCEMENT PLAN  CLOUD LS CENTRAL SAAS


Overvejer du at opgradere din løsning inden for 4 år, så hør mere her. LS Retail præsenterer en økonomisk fordelagtig model i forhold til at flytte din LS Retail-løsning i Cloud. Vi anbefaler, at du tager stilling til om din næste opgradering skal være til LS Central SaaS, og at du inden d. 31. december 2022 har valgt, at din fremtidige løsning er Cloud.

Bliv klogere på dine muligheder

Hvorfor vi kommer med denne klare anbefaling, vil vi komme ind på til dette webinar, hvor vi sammen med LS Retails’ licensspecialister gennemgår fordele og ulemper ved at bevæge sig mod Cloud og svarer på alle dine spørgsmål.

Frem til 31. december 2022 giver LS Retail hele 60% i rabat de næste 4 år, hvis du går skyen med din løsning. Vi fortæller dig, hvad det betyder for dig, så du kan træffe en beslutning på et oplyst grundlag.  

Hvorfor skal du skifte til LS Central SaaS?

Der er flere fordele ved at forpligte sig til et skifte i dette efterår:

  • Al udvikling er SaaS first. Det betyder, at der er flere features, der udelukkende udvikles til SaaS-løsningen og som ikke længere automatisk vil komme til On-Prem-løsninger.
  • SaaS har nu den længe ventede performance til at understøtte retailere
  • Din nuværende Enhancement Plan stiger fremover på On-Prem (herunder med 20% fra oktober 2022) Det bliver altså hele tiden dyrere at blive på on-prem.
  • Det er en virkelig god kampagne fra Microsoft og LS Retail med 60% rabat, hvis du siger ja til at gå over til LS Central SaaS inden d. 31/12-2022. Du har fire år til at lave det endelige skifte. Vi forventer ikke der kommer en bedre promotion fra Microsoft senere hen.
  • Du bestemmer selv, hvornår din løsning skal overgå til LS Central SaaS – det skal dog ske inden udgangen af 2026. Dette giver mulighed for at skifte til på LS Retail SaaS, samtidig med, at du beholder dit nuværende set up.
  • Vi vil rigtig gerne give denne mulighed for vores LS Retail kunder, men vi ved også at det tager tid at opgradere og hvis vi skal nå alle vores kunder, håber vi, at I vil være med til, at vi planlægger det i god tid.


Det sker her

30. AUGUST 2022

Kl. 14.00 - 14.45


Tilmeld dig her

Del dette event

MÅLGRUPPE

    Webinaret henvender sig til dig, der benytter LS Retail i dag, og som overvejer en opgradering inden for de næste 4 år.