Microsoft Dynamics 365 Business Central priser


Hvad koster en Microsoft dynamics 365 Business central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan købes henholdsvis som en cloud-løsning på abonnement eller som en On-premise løsning, hvor du betaler pr. brugerlicens. Kort fortalt handler det om, at du skal tage stilling til om du ønsker at leje din løsning (cloud) eller eje din løsning (on-premise). Dine muligheder med de to løsningsmodeller kan du læse om her.

Image

listeprisen på business central cloud er:

Dynamics 365 Business Central Essentials

489 KR.

pr. bruger pr. måned

Dynamics 365 Business Central Premium

698,5 KR.

pr. bruger pr. måned

Dynamics 365 Business Central Team Members

55,90 KR.

pr. bruger pr. måned

Ovenstående priser gælder pr. navngiven bruger baseret på 12 måneders binding. Vi tager forbehold for prisændringer udenfor vores kontrol.  Bemærk at ovenstående priser er inklusiv opgraderingsaftale samt drift og vedligehold af infrastruktur, som vedligeholdes af Microsoft. 

listeprisen på business central on-premise er:

Dynamics 365 Business Central Essentials

12.396 KR.

pr. brugerlicens

Dynamics 365 Business Central Premium

17.354 KR.

pr. brugerlicens

Dynamics 365 Business Central Team Members

2.479 KR.

pr. brugerlicens

Ovenstående priser gælder pr. navngiven bruger. Bemærk at ovenstående priser skal tillægges en opgraderingsaftale på 18% årligt af den samlede licensværdi.  Til forskel fra BC Cloud er drift og vedligehold af infrastruktur ikke inkluderet i ovenstående priser vedrørende On-Premise løsningen. twoday RelateIT er berettiget til uden varsel regulere de priser, der er nævnt på denne side, hvis underleverandører ændrer deres priser.  Alle priser på denne side er udelukkende licenspriser og inkluderer ikke konsulentydelser og tredjepartsprodukter.  

Business Central på abonnement

Microsoft har foretaget radikale ændringer i forhold til deres tdiligere prisstruktur ved at indføre, at du nu udelukkende kan købe Business Central via abonnement. Det skyldes, at løsningen er fuldt cloud-baseret. Tidligere var det nødvendigt at købe en licens med en engangsudbetaling og et løbende abonnement for at få adgang til nye versioner af sin Business Central/ NAV - løsning. Dette kunne gøre opgraderingsprojekter dyre, da langt de fleste løsninger var specialtilpasset.

Fleksibel abonnementsstruktur

Med den nye abonnementsstruktur betaler du nu pr. bruger pr. måned og får dermed fleksibilitet til at justere antallet af brugere efter behov.  Herudover er du sikret den nyeste version hele tiden, da opgraderinger sker automatisk hver tredje måned uden ekstra omkostninger eller behov for migreringsprojekter.

Prissætning af Business Central

Priserne for Business Central er konkurrencedygtige, da Microsoft ønsker at nå ud til en bredere målgruppe end tidligere. Der er, som illustreret ovenfor, to modeller at vælge imellem: 'Essential' til 489 kr. og 'Premium' til 699 kr. pr bruger pr måned. Langt de fleste virksomheder vil kunne klare sig med 'Essential', da Microsoft har inkluderet rigtig meget funktionalitet i denne grundpakke. Den udvidede udgave er oftest udelukkende nødvendig for mere avancerede områder som produktionsstyring og service management.

Har du spørgsmål til priser på Microsoft Dynamics 365 Business Central? 

Som Microsoft partner er vi specialister i at rådgive dig om priser på Microsoft Dynamics 365 Business Central, samt om licenser og brugere. Har du spørgsmål til, hvordan din løsning skal prisfastsættes eller ønsker du et tilbud på en løsning til din virksomhed, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. 

Kontakt os

Modtag vores e-bog

IT-eksperternes bedste grunde til at gå i skyen

I vores e-bog guider vi dig til en fremtid med Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud.

Flere og flere virksomheder flytter i skyen, og det er der gode grunde til. I denne e-bog har vi samlet vores bedste argumenter for at vælge Business Central Cloud.

download e-bogen her

Ønsker du at vide mere om Business Central?