Vi åbner nyt kontor i Aalborg

Vi har længe haft et ønske om at være tættere på vores kunder og samarbejdspartnere i det nordjyske. Hos RelateIT handler det nemlig om relationer. Gode relationer. Stærke relationer. Til hinanden, til vores kunder og til samarbejdspartnere. Til dig.

Med et stigende antal kunder i Nordjylland, er det derfor et naturligt skridt for os at etablere kontor i Aalborg.

Planerne har været noget tid undervejs, og vi er glade for, at de sidste brikker er faldet på plads, så vi snart kan servicere vores nordjyske kunder fra Aalborgkontoret.


Kontoret bliver tilmed vores sjette kontor i rækken.

Vi er allerede at finde i Odense, Kolding, Søborg, Skanderborg og Dubai. Aalborglokationen vil ligesom vores andre kontorer fyldes med god energi, kollegaskab og ambitiøse projekter, hvor vi udveksler erfaring på tværs af organisationen. Med andre ord, den gode kultur og positive stemning, der udspringer af den måde, hvorpå vi lever vores forretningsværdier.

Teamet i Aalborg består af dygtige folk, som vi er rigtig glade for at have fået ombord. Dem glæder vi os til at præsentere meget snart.

Vi planlægger lige nu at åbne dørene til vores nye kontor den 1. maj – og vi håber, at vi igen kan have folk på kontorerne til den tid 😊.

Vi ser frem til at indvie det nye kontor i Aalborg!


Image