twoday RelateIT er blevet LS Retail Diamond Partner 2023

Det er dejligt at kunne fortælle, at twoday RelateIT endnu engang er blevet udnævnt til LS Retail Diamond Partner - denne gang for 2023.

Men hvad betyder det så overhovedet?

Diamond Partner niveauet er den højeste anerkendelse for en LS Retail-partner, der findes – og denne ære er forbeholdt virksomheder, der har vist en ekstraordinær dedikation til LS Retail-løsninger og har opnået en usammenlignelig salgssucces i det foregående år.

"Vi er utroligt stolte over at blive anerkendt som LS Retail Diamond Partner for 2023. Det er en prestigefyldt titel, som er en bekræftelse på vores fortsatte engagement i at levere førsteklasses løsninger til vores kunder og vores ekstraordinære resultater i det foregående år. Vi er meget stolte og beærede – og vi kunne selvfølgelig ikke have gjort det uden vores kunder og dedikerede kolleger”

Jens Friis, Director of Relations.

Om Ls REtail - en aptos virksomhed

LS Retail er en Aptos virksomhed, der tilbyder en omfattende løsning til detailbranchen, der spænder fra enkelte butikker til større detailkæder.

Med Microsoft 365 Business Central som grundlag integreres alle dine væsentlige IT-systemer i en fuldstændig integreret løsning, så du kan styre din forretning effektivt. Ved at have alt samlet i ét system kan du optimere din forretningsdrift og få alle de nødvendige værktøjer til at styre og overvåge din forretning.

Læs mere om LS Retail her.

Vil du vide mere?


Image

Jens Friis
Director of Relations