RelateIT bliver en del af IT-virksomheden twoday  

I en omskiftelig tid og i en branche i fuld udvikling har RelateIT’s ejerkreds rejst spørgsmålet om, hvem der bedst kan være med til at videreføre virksomhedens visioner og sikre den bedst mulige fremtid for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi er stolte af vores DNA, kultur, værdier og forretning, og vi har gjort os umage med at finde den ejer, der skal hjælpe os videre på vores rejse.   

Vi er derfor glade for og stolte af at kunne meddele, at vi bliver en del af IT-virksomheden twoday. RelateIT har siden 2013 været ejet af olie- og shippingvirksomheden Monjasa. 

Som en del af twoday får vi mulighed for at kunne tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af IT-løsninger end hidtil, samtidig med at vi beholder vores fokus på Microsoft Business Central som vores kerneforretning. Vi tror på, at vi fremover vil stå stærkere i forhold til at kunne håndtere de stadigt skiftende udfordringer, der er i IT-branchen, så vi kan blive ved med at imødekomme vores kunders behov og vores medarbejderes ønsker for udvikling. 

Fra begge sider er glæden stor. Lars Berthelsen, administrerende direktør i twoday Danmark, fortæller:

"Jeg er utrolig glad for, at RelateIT har valgt at blive en del af twoday. Vi kender dem rigtigt godt i forvejen og har over tid samarbejdet på forskellige kunder. Herfra kender vi dem for deres professionalisme, dybe kompetence og ordentlighed og som en virksomhed, der i høj grad deler mange af de samme værdier, som vi lægger vægt på i twoday." 

Lars Berthelsen, administrerende direktør i twoday Danmark
Image

Hvem er twoday?   

twoday er et nordisk IT-selskab, der i efteråret i 2022 blev solgt ud af Visma-koncernen for at fokusere på de konsulentcentriske selskaber med fokus på leverancer af digital transformation og forretningsskritiske IT-løsninger.  

twoday er en førende udbyder af IT-services med fokus på digital transformation i hele Norden og leverer forretningskritisk teknologi og datadrevne løsninger til mere end 8.000 kunder i såvel den offentlige som den private sektor.   

twoday dækker i Danmark over virksomhederne twoday Co3, twoday kapacity, twoday IT Minds, twoday Two-Many, twoday A/S, twoday CTGlobal, Tabular Editor og nu også RelateIT, der kommer ind i gruppen som den første ERP-leverandør.

Fremtiden i RelateIT 

I RelateIT bliver vi ved med at lave det, vi er bedst til. Hvis du er kunde, vil du fremover få adgang til endnu flere til specialister inden for nye områder, så din forretning kan udvikles inden for flere teknologiske områder rundt om din Business Central. Det glæder vi os til.  

Managing Director & Partner i RelateIT, Simon Berthelsen, fortæller:  

Med twoday kan vi skabe synergier på tværs af selskaber og løsninger. Synergier, som kan give os den yderligere vækst, vi har behov for i forhold til at bringe os frem i markedet. Vi oplever, at kunderne ikke kun ønsker ERP-løsninger, men ser IT som et større hele. Vores kendskab og allerede eksisterende samarbejde med twoday kapacity, twoday Two-Many og twoday Co3 øger vores muligheder for at blive en endnu stærkere samarbejdspartner for vores kunder. Samtidig giver twodays køb af RelateIT os også en mulighed for at blive mere synlige på det offentlige marked. Der ligger megen forretning i det offentlige indenfor ERP, og der er få aktører på det marked. twoday selskaberne er virkelig store her, så det giver os helt klart en fordel at kunne byde ind sammen med twoday.” 

Simon Berthelsen, Managing Director & Partner i RelateIT

En vurdering, som understøttes af Managing Partner i RelateIT, Carsten Andersen:

”Der sker konstante ændringer på markedet, som kræver, at vi som leverandør bliver mere smidige og skal kunne reagere meget hurtigt. Blandt andet i forhold til at kunne tilbyde kunderne forskellige teknologier. I dag nytter det ikke at have kun ét system. Populært sagt er det blevet umoderne at lave alt i ERP. Mange vil have applikationer og hele tiden finde de bedste løsninger til den konkrete case.”

Carsten Andersen, Managing Partner i RelateIT

Vi ser frem til en spændende fremtid med twoday, hvor vi fortsat vil levere værdi til vores kunder, udvikle innovative løsninger og bevare vores gode relation og samarbejde, som vi har opbygget gennem årene. Vi er stadig det samme RelateIT, men i en forbedret udgave. 

* twodays opkøb af RelateIT er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse, som forventes gennemført i løbet af august 2023.