twoday RelateIT – nyt navn, men stadig de samme

Farverig forandring med førende udbyder af IT-konsulentydelser

Tidligere på året præsenterede vi vores nye ejer og dermed, at vi er blevet en del af IT-virksomheden twoday. twoday er en af de største IT-virksomheder i Norden og førende udbyder af IT-konsulentydelser. I twoday er vi mennesker, der skaber løsninger til mennesker med ønsket om at gøre en forskel med digitale løsninger. Det er vi stolte af at være en del af, og vi ser ind i en spændende fremtid med masser af muligheder for dig som kunde.

Vi er nu kommet til et punkt, hvor det er helt naturligt, at vi som andre virksomheder i twoday tilføjer lidt ekstra krydderi til vores navn, så vi nu hedder twoday RelateIT.

Nyt navn betyder også nyt logo og ikke mindst ny visuel identitet. Fremover møder du os med lidt mere knald på farverne, end du hidtil har gjort – men vi er stadig de samme mennesker med de samme grundlæggende værdier, der hjælper dig med din Microsoft Business Central og andre IT-løsninger.

Hvad betyder det for dig som kunde hos twoday RelateIT?

Det betyder ikke noget for dig i din hverdag, så du kan føle dig helt tryg. Du har stadig de samme konsulenter tilknyttet, så du kan fortsat ringe til dem du plejer, få hjælp af dem du plejer, og besøge os på de lokationer, som du allerede kender til.

Men som en del af twoday har vi mulighed for at tilbyde dig en endnu bredere vifte af IT-løsninger end hidtil, samtidig med at vi beholder vores fokus på Microsoft Business Central, som er vores kerneforretning. Med andre ord betyder det, at du som kunde hos twoday RelateIT har endnu flere muligheder liggende for dine fødder, da vi som din IT-rådgiver blandt andet har allieret os med eksperter inden for alt fra Data og AI til marketing og branding.

Har du spørgsmål til twoday RelateIT?

Vi har som altid fokus på den gode og nære relation til dig som kunde, og vi prioriterer også fortsat vores medarbejderes udvikling, så vi er klar til at skabe de bedste digitale løsninger til dig i dag, i morgen og i fremtiden. Har du spørgsmål til navneskiftet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at række ud til os.