Ny organisation i RelateIT

Rigtig godt nytår! Vi starter 2021 ud med at introducere en ny organisationsstruktur i RelateIT.

Over de seneste tre år er vi gået fra at være 42 til 113 medarbejdere. Vores udvikling er resultatet af spændende kundeprojekter og nye løsninger på markedet, og med respekt for den enkelte afdeling har vi taget udviklingen dag for dag. Nu er tiden kommet til at indføre en intern struktur, som understøtter den fremtidige udvikling og vores kunders behov i endnu højere grad.

Agilitet og fokus på produktet

Vores nye struktur fremmer det tværfaglige samarbejde og endnu tættere kundekontakt. Men vi holder fast i en flad organisation, hvor der ikke er langt fra medarbejder til leder. Den nye organisation har også åbnet op for flere spændende stillinger, som er besat med interne kræfter og flere nye kollegaer. Vi glæder os til at finde de rette kandidater til de nye stillinger.

”Den nye organisation er et naturligt – og positivt – skridt for RelateIT. Behovet for integrerede løsninger stiger, og mange virksomheder ønsker i dag at brede sig over flere platforme. Derfor er det vigtigt, at vi har en organisation, som ikke kun muliggør produktudvikling, videndeling og samarbejde, men ligefrem opfordrer til det. Det er sådan, vi skaber de bedste og mest fleksible løsninger for vores kunder – nu og i fremtiden.

Vores nye organisation er derfor designet ud fra et ønske om agilitet, fokus på produktet og korte beslutningsprocesser. Jeg er rigtig glad for den modtagelse, vi har fået internt på den nye organisering. Det bekræfter os i, at det er det helt rigtige tidspunkt og den rigtige struktur for RelateIT.”

Simon Berthelsen, Managing Director & Partner

Let's succeed together

Vi tror på, at tætte, stærke relationer skaber den gode IT-løsning. Derfor har hver lokation nu en teambaseret ledelse, som har det overordnet ansvar for den enkelte lokation. En lokal ledelse, som er tæt på kunderne, tæt på projekterne og tæt på medarbejderne.

Vi glæder os til at møde vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere i RelateIT version 2.0.

Let’s succeed together!

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?