Microsoft annoncerer prisstigninger på Dynamics on-premises enhancement plan  

Har du en Dynamics on-premises løsning, skal du være opmærksom på, at Microsoft pr. 3. oktober 2024 gennemfører prisstigninger. Prisstigninger gælder ikke dig, der kører på Microsoft Business Central Cloud. 

Prisstigning på on-premises enhancement plan efter 3. oktober 

Pr. 3. oktober 2024 stiger den nuværende pris på fornyelse af din virksomheds enhancement plan med 1% point fra de nuværende 18% til 19%. Der er dog den undtagelse, at 2- og 3-årige abonnementer tegnet inden den 3. oktober 2024 beholder den gamle 18% sats i hele perioden. Hvis du ved, at du skal tegne et abonnement, er det derfor en god idé at tegne det inden den 3. oktober i år.  

On-azure rabat reduceres fra 10% til 5% 

Pr. 1. oktober 2024 reduceres on-azure rabatten for Dynamics licenser fra 10% til 5%. Rabatten er kun tilgængelig for eksisterende Dynamics NAV subscription og Business Central on-premises kunder. 

Prisstigninger på Microsoft Dynamics 365 – dog ikke på Microsoft Business Central  

Microsoft annoncerer ligeledes for første gang i lang tid prisstigninger på Dynamics 365. De ligger på 10%, men Microsoft Dynamics Business Central er undtaget for dette. 


Du kan læse mere om det her

Kontakt twoday RelateIT, hvis du er i tvivl 

Er du i tvivl om, hvordan prisstigningerne påvirker dig, så kontakt din Relationsansvarlige hos twoday RelateIT på licens@twoday.com