Vores erklæringer er din sikkerhed

Hos twoday RelateIT forstår vi vigtigheden af tillid og troværdighed i enhver forretning. Derfor bruger vi ISAE-erklæringer som et bevis på vores ordentlighed.

Vi har to revisionserklæringer, som du kan downloade lige her. Du finder en ISAE 3000-erklæring og en ISAE 3402-erklæring.

ISAE 3000

ISAE 3000-erklæringen går også under navnet GDPR-erklæring. ISAE 3000 står for "International Standard on Assurance Engagements 3000" og signalerer en vis standard inden for revisorbranchen. En ISAE 3000-erklæring er en gennemgang af de procedurer og kontroller, vi som organisation har implementeret for at overholde databeskyttelsesforordningen.

For os betyder en ISAE 3000-erklæring, at vi kan dokumentere vores overholdelse af GDPR. Det er altså ikke noget, vi bare siger – det er kontrolleret og dokumenterer af en uafhængig tredjepart. Det tror vi er med til at skabe tillid og tryghed til vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

ISAE 3402

ISAE 3402 er en international standard, der anvendes i forbindelse med revision af IT-forholdene hos en given organisation.

En revisorerklæring af typen ISAE 3402 dokumenterer, at vi som virksomhed har ordentlige IT-forhold, og den fungerer derfor som bevis for, at vi lever op til lovkrav og god IT-skik.

For os betyder en ISAE 3402-erklæring, at vi kan sende et stærkt signal om troværdighed og sikkerhed til kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Hent revisionserklæringerne

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?