Nu kommer FaVa – den nyeste IT-løsning til mode- og tekstilbranchen  

FaVa er en ny banebrydende IT-løsning til fashionbranchen, og her i RelateIT er vi stolte af at være første forhandler af løsningen.  

Med dygtige og erfarne folk ombord har vi efterhånden indsamlet en del års erfaring i mode- og tekstilbranchen. Vi kender kravene, udfordringerne og mulighederne – og derfor er vi enormt spændte på at tilbyde FaVa som løsning.  

FaVa er bygget op over modebranchens unikke værdikæder, og den har taget form i samarbejde med en af Danmarks ældste modevirksomheder, Birger Christensen, for hvem nøglen til succes altid har været at tænke to skridt længere frem end alle andre:  

At vi kan være med til at påvirke den første værdikædebaserede løsning til fashion er et scoop. Vi tror på, at FaVa bliver en gamechanger for fashionindustrien

Micky Bach, COO, Birger Christensen.

Skræddersy din digitale fremtid 

Digitalisering er nøglen til succes i alle brancher, men især modevirksomheder har brug for digitale og smarte løsninger for at kunne følge med den hurtige udvikling og efterspørgsel. Det en branche, som bevæger sig i fuld fart, og det kræver, at systemerne kan følge med. Det er her FaVa kommer ind i billedet: For det første håndterer løsningen den altid nærværende variantstyringsudfordring for modevirksomheder. Det ligger helt inde i hjertet af løsningen, og deraf kommer også navnet Fa(shion)Va(ariant). For det andet gør løsningen op med de klassiske IT-løsninger til modebranchen, der forsøger at favne alle processer i én platform. FaVa er en såkaldt best-of-breed-løsning, der forbinder branchens foretrukne løsninger inden for blandt andet design, indkøb, wholesale, kasse og webshop med Microsoft Business Central.

Det er sjældent optimalt at forsøge at samle alt i ét system, da der eksempelvis er stor forskel på en designproces og en salgsproces. Med FaVa kan vi tilbyde en løsning, som forbinder de gode IT-løsninger, der findes inden for de forskellige processer i modebranchen. Det er med til at skabe en god købsoplevelse for kunderne – og det er lige præcis dét, vi ønsker at hjælpe vores kunder med: at gøre de besværlige processer digitale og nemme, så virksomhederne kan fokusere på deres kunder”

Simon Berthelsen, Managing Director & Partner, RelateIT.

Vi glæder os til at tilbyde vores eksisterende og kommende fashionkunder denne unikke løsning – og ser frem til at være med til at digitalisere hele branchen. Kontakt os allerede nu, og opdag hurtigt, hvordan FaVa kan gøre din hverdag nemmere.  


Læs mere om FaVa Her

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?