Danmarks første Dynamics 365 Business Central konference

Den danske IT-branche har brug for mere uddannelse, og det kan de færreste virksomheder klare på egen hånd. Derfor er RelateIT gået sammen med en række partnere i branchen om at arrangere en ny, stor Microsoft Dynamics 365 Business Central-konference i Odense. Formålet er at uddanne, opkvalificere og dele den seneste viden på området, for mere end 500 IT-fagfolk.

Denne weekend, den 24.-25. maj 2019, afholdes for første gang Days of Knowledge – en ny årligt tilbagevendende Microsoft Dynamics 365 Business Central konference med fokus på at uddanne branchen, dele den seneste viden på BC-området, og opgradere Business Central fagfolk på tværs af branchen. Konferencen afholdes i Odense Congress Center, og samler +500 danske og internationale Microsoft Dynamics 365 Business Central fagfolk.

En samlet branche står stærkere

"Vores fælles mål er at samle ledende eksperter i branchen på dansk jord, så vi kan præsentere den seneste viden og uddanne deltagere på konferencen inden for de mange forskellige anvendelsesmuligheder af Business Central. Med et dansk alternativ til de større internationale konferencer, og ved at gå sammen med andre virksomheder i branchen, giver vi muligheden for at virksomhederne kan sende alle deres medarbejdere afsted, i stedet for kun en håndfuld"
Simon Berthelsen, administrerende direktør i RelateIT

Målet er at samle nordens og verdens bedste i Odense

Med 40 forskellige oplæg, fordelt på fire forskellige spor, er der indhold målrettet til både udviklere, konsulenter, sælgere og infrastrukturadministratorer.

Days of Knowledge 2019 arrangeres af RelateIT og støttes af flere danske Microsoft partnere, leverandører og online communities i branchen. ForNav, Continia, Smartpage, NORRIQ, C2IT, Abakion og Dynamics User Group støtter blandt andet op om DOK19 konferencen, som desuden afholdes i samarbejde med Directions D365, der er det globale Microsoft partner community.

Vil du vide mere?


Image

Simon Berthelsen