Pressemeddelelse: Årsregnskab 2022 - RelateIT fylder 10 år og fokuserer på at skalere virksomheden yderligere 

IT-konsulenthuset RelateIT, der i 2022 rundede de 10 år, fortsætter med at vokse og har i det forgangne år haft fokus på at skalere forretningen, så virksomheden kan håndtere yderligere vækst.  

Det samlede resultat for RelateIT Group viser en bruttofortjeneste på 134,7 mio. DKK (107,6 DKK i 2021), mens resultatet før finansielle poster udgør 13,2 mio. DKK (13,2 mio DKK i 2021). RelateIT A/S er den største virksomhed i RelateIT Group, der udover RelateIT A/S består af RelateIT DMCC og softwarevirksomheden XtensionIT. 

”Vi har gennem hele året fokuseret på at bygge skala og skabe et godt fundament for de kommende år. Med det in mente er jeg meget tilfreds med at vi i 2022 både øger bruttofortjenesten og skaber et stabilt resultat på bundlinjen. Vi har øget vores medarbejderstab med 36 medarbejdere i 2022, hvilket svarer til 28% flere medarbejdere på tværs af RelateIT – heraf en del i back-office funktioner, så organisationen nu er klar til at vi kan skalere yderligere i de kommende år”, udtaler Simon Berthelsen, Director & Managing Partner om årets resultat.  

”RelateIT sætter en ære i at være en ambitiøs virksomhed. Vi er ambitiøse både på egne og kundernes vegne og vi sørger hele tiden for at være opdaterede i forhold til nye teknologier og løsninger. Også i den forbindelse er jeg ret stolt af årets resultat, som er leveret med plads til, at vi hvert år tager flere dage ud til intern opkvalificering af vores medarbejdere. Det er en vigtig del af vores DNA, at der er tid og rum til at blive dygtigere, så vi kan udfordre og inspirere vores kunder”, fortsætter Simon Berthelsen  

En moderne arbejdsplads under konstant udvikling 

Simon Berthelsen fortæller, at RelateIT altid har været begunstiget med dygtige og loyale medarbejdere, hvor især virksomhedens stærke værdigrundlag medvirker til at fastholde de eksisterende og rekruttere nye. Det er også nødvendigt i en branche, som altid mangler arbejdskraft. Nye tiltag bliver konstant udviklet for at få fat i medarbejderne. Her har RelateIT bl.a. i begyndelsen af 2023 kastet sig ud i etableringen af et Talent Akademi, som uddanner udviklere og konsulenter til branchen, men også måden at drive en moderne arbejdsplads på er løbende under revision.  

”Vi ser generelt nysgerrigt på de trends, der påvirker hvordan en arbejdsplads ser ud i 20’ernes Danmark, så vi er klar til at udvikle vores måder at arbejde sammen på. Det er utroligt vigtigt at være en attraktiv arbejdsplads i forhold til medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance mellem arbejde og fritid. Det nyeste tiltag på den front er, at vi i 2022 indførte den hybride arbejdsplads. Det betyder i praksis, at alle vores medarbejdere er sat fri i forhold til geografi og kan arbejde hvorfra de ønsker det. Herudover har vi givet alle et fuldt set-up til hjemmearbejdsplads, hvilket er blevet taget meget positivt imod. Men vi slutter ikke her. Vi kigger bl.a. også ind i andre måder at sammensætte arbejdsdage på og er åbne for at udfordre status quo”, afslutter Simon Berthelsen.  

Om RelateIT Group 

RelateIT blev stiftet i 2012 og leverer ERP-løsninger baseret på Microsoft Business Central og NAV, samt tilknyttede løsninger som Microsoft Power Platform, Web-løsninger og IT-infrastruktur. Gruppen består i dag også af softwarevirksomheden XtensionIT, der primært sælger software via partnere og Microsoft App Source, samt et selskab i Dubai, RelateIT DMCC. Samlet set beskæftiger RelateIT Group 167 medarbejdere fordelt på fem kontorer i Danmark og et i Dubai. 

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?