Vil du være vores nye

Power BI Consultant


Hvis du brænder for relationer, er vild med data og elsker at gøre en forskel ved at skabe værdi for vores kunder, så har du her muligheden for at slippe dine skills løs med flotte BI-rapporter.

Din baggrund er ikke så vigtig, men du har garanteret arbejdet meget i Excel, og du jonglerer elegant med formler og pivot-tabeller samtidig med, at du kender til Power BI og synes ligesom os, at det er fremtidens værktøj!

Hos RelateIT skal du afdække vores kunders behov, så de får den bedste BI-løsning. Så du kommer til at slå dig løs med opbygning af flotte rapporter og seje datamodeller i Power BI, og du er kundens partner og ven i alle de spørgsmål, de kan finde på. Du sikrer succes hos kunden og hjælper dem med træning og udrulning.

Vi har særligt travlt med BI opgaver på vores kontor i Herlev, men da opgaver heldigvis kan løses på tværs af vores kontorer, så hører vi også gerne fra dig, hvis du bor et andet sted i landet. Vi har kontorer i 5 danske byer, så din faste arbejdsplads afhænger af, hvor du bor. Uanset din lokation bliver du en del af RelateIT med dygtige kollegaer, der er der for dig og har din ryg. Du vil også komme rundt på de andre lokationer og naturligvis hos vores kunder.

Der er stor fleksibilitet i jobbet, og du har mulighed for at indrette din arbejdsuge, som det passer dig. Hos os går fleksibilitet naturligvis begge veje, så når vi har rigtig travlt, kan du også komme ud for at skulle yde en ekstra indsats i en periode.

Mere om dig

Du er udadvendt og god til at kommunikere på flere kanaler. Du brænder for at levere en høj kvalitet og den rigtige løsning, og du har en god forretningsforståelse og fornemmelse for, hvad der skaber værdi i en virksomhed.

Det er vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde og god til at vidensdele. Vores opgaver foregår i forskellige brancher, og en af vores styrker er, at vi kan genbruge hinandens viden og erfaringer. Derfor mødes vi hver måned til en fælles opkvalificeringsdag for hele RelateIT, hvor vi har fokus på uddannelse og at dele vores viden på tværs. Så det er vigtigt, at du er opsøgende og nysgerrig på at lære mere.

Vi stiller høje krav til dig, og du skal trives med at arbejde selvstændigt i jobbet som konsulent, da du også løser mange opgaver hvor du til tider arbejder. Til gengæld dyrker vi vores teamspirit og lover at hjælpe dig, når du har brug for det – både til at udvikle dig som kollega og i rollen som konsulent. Vi er meget sociale og nyder at ses til både lokale arrangementer, fester og events på tværs af lokationer – så er det også nemmere at række ud efter hjælpen i dagligdagen!

Din baggrund

  • Du har formentlig en videregående uddannelse og et par års arbejdserfaring
  • Det er naturligt for dig at kombinere din data-passion med forståelse for forretningen
  • Du er selvkørende, opsøger viden og rækker ud efter hjælp, når du har brug for det
  • Har du kendskab til BI- og ERP-systemer som f.eks. Navision eller BC, er det en fordel
  • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau.


Lokation

København, Odense, Kolding, Skanderborg, Aalborg

Ansøgningsfrist

udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • konsulent Power BI Business Intelligence


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Jesper Maltbæk Wittendorff

Product Manager BI

Image

Trine Hansen

HR Consultant


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 115 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads