Vil du være vores nye

IT Consultant, Infrastructure


Der er efterspørgsel på vores produkter, så derfor har vores infrastrukturteam brug for endnu en kollega, der kan koble vores kunders fundamentale IT-behov sammen med sin faglighed, og som kan skabe gode og driftssikre løsninger. Hvis det er dig, så ønsker vi også, at du er ambitiøs inden for dit felt, og at du motiveres af at yde god service og være i et team, hvor vidensdeling er en essentiel faktor for vores succes.

Vi har en bred portefølje af opgaver, men den vigtigste opgave er at understøtte vores kunders NAV/BC-installation. Det omfatter blandt andet, at vi tager os af serveropsætning og drift i Azure, Office365-administration, netværk, overvågning og sikkerhed. Din kundekontaktflade vil være stor, så det er vigtigt, at du ønsker at være RelateITs ansigt ud til kunderne, tager ejerskab og udviser et stort engagement i projekterne. Vores kunders IT skal spille 100 %, så det er vigtigt, at du har en bred forståelse for infrastruktur både i skyen og kælderen.

Vi stræber efter at være en strategisk partner for vores kunder, hvor vores fokus også er på de nyeste teknologier, så du får gode muligheder for at blive udfordret og dygtiggøre dig inden for mange dele af infrastrukturområdet.

Du vil opleve at være med hele vejen i en opgaveløsning, og det sker i samarbejde på tværs af RelateIT i forhold til de forskellige produkter, vi leverer. Vi arbejder på flere forskellige platforme fra vores leverandører, så du skal arbejde med mange forskellige slags opgaver. Det giver dig en varieret hverdag, hvor du kan præge dine arbejdsopgaver, men samtidig ligger løsningen ikke altid lige foran dig. Vi sætter en ære i vores faglighed, og ved at trække på hinandens kompetencer så lykkes vi med at løse udfordrende opgaver på bedst mulig vis.

Du vil blive tilknyttet vores kontor i Odense, Kolding eller København. Du vil derudover også have arbejdsdage på vores andre kontorer eller hos vores kunder onsite.

En arbejdsdag kan helt konkret indeholde:

 • Fastlagte og tilbagevendende driftsopgaver på tværs af kunder og systemer
 • Kundekontakt, herunder statusmøder, opfølgning, support m.m.
 • Tæt samarbejde med specialister inden for server, storage og backup
 • Netværksopgaver
 • Vedligehold af overvågning og sikkerhed
 • Projekter med infrastruktur i Azure
 • Dine bidrag til et højt fagligt miljø med smil og kollegial sparring

Om dig

Vi prioriterer højt, at du har fokus på, at vores modtagere er vores kunder. Du tilgår derfor dine opgaver ansvarligt og selvstændigt med sans for detaljer og øje for muligheder og løsninger med en god afslutning. Vi vil rigtigt gerne have, at du siger din mening, så der kan være optimal sparring med både kollegaer og partnere omkring de bedste løsninger.
Dine arbejdsdage vil ikke altid være ens, og det skal du kunne trives i og samtidig suge viden og ny udvikling til dig. Vi har mange opgaver, så det er naturligt for dig at give en hjælpende hånd, hvor der er behov – fleksibilitet går naturligvis begge veje, og du tiltrækkes også af godt kollegaskab.

Din baggrund:

 • Uddannet som f.eks. datateknikker eller har opnået samme kompetencer igennem joberfaring
 • Mindst 3 års IT-erfaring inden for ovennævnte opgavetyper
 • God erfaring med Microsofts produkter, f.eks. Windows Server, Hyper-V, SQL, Exchange, Sharepoint
 • Grundlæggende erfaring med netværk
 • Erfaringer med at være selvkørende og planlægge, strukturere og dokumentere dit arbejde
 • Dansk-kundskaber flydende men kan begå dig på engelsk både i skrift og tale


Lokation

Odense, Kolding eller København

Ansøgningsfrist

9. maj 2021


Ansøg stillingen her

Kategori

JOB • konsulent infrastruktur netværk drift


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Kim Augustinus

Senior Consultant


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 115 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads