WEBINAR

Slip for kedeligt og manuelt arbejde, og kom i gang med kontorrobotter


MICROSOFT AUTOMATE RPA KLIKROBOTTER  GUIDE


Har du eller dit team et ønske om at frigive ressourcer fra kedelige, gentagende og manuelle arbejdsopgaver? Så bliver det nye gratis Microsoft RPA nok din nye bedste arbejdsven. Hos os kalder vi det for kontorrobotter i daglig tale – og det dækker over en software robot, der kan udføre en medarbejders administrative opgave på tværs af systemer og dokumenter. På vores webinar viser og fortæller vi dig præcis hvordan.

Du er inviteret med til webinar, hvor vores Product Manager for Power, Jesper Hansen, fortæller, hvordan du og dit team hurtigt kommer i gang med procesautomation – på bare hurtige 45 minutter. På webinaret viser og fortæller vi dig, hvordan du selv kan opsætte klikrobotter ud fra et konkret eksempel, som er nemt at føre over på dine egne arbejdsopgaver.Det sker her

28. februar 2022

Kl 13.30 - 14.15
Pris: GratisDel dette event


HVAD ER KONTORROBOTTER?

Kontorrobotter eller RPA fungerer som en software, der kører i baggrunden til at udføre manuelle repeterbare administrative opgaver. De kan typisk give konkret værdi ved at spare tid og optimere din hverdag – samtidig med at de reducerer fejl og ensarter kvaliteten af arbejdet.

Skal vi dykke i det lidt tekniske, så kan du ved at benytte Microsoft Power Platform automatisere og digitalisere disse opgaver, uden at der ændres noget i jeres systemer. Et eksempel kunne være, at få robotten til at åbne en pdf og læse relevante data over i Excel. Det er selvfølgelig bare ét ud af mange eksempler. Kort sagt, så bruges klikrobotter til at efterligne den proces, du normalt ville udføre, klik for klik.