Webinar

Sådan sikrer du din forretning med IT-sikkerhed


IT-sikkerhed sikkerhedstiltag opdateringer IT-risiko Microsoft Business Premium Microsoft Defender


IT-sikkerhed har aldrig været vigtigere, end den er i dag, hvor vi lever i en verden i konstant forandring!

44% af danske små- og mellemstore virksomheder har et alt for lavt sikkerhedsniveau i forhold til deres risikoprofil, men alligevel har 24% af de selvsamme virksomheder ikke indført helt basale sikkerhedstiltag som f.eks. opdatering af styresystemer og back-up af data.

Virksomheder investerer ikke nok i IT-sikkerhed, fordi de ikke tror, de bliver ramt af truslerne, der lurer derude. Du kender sikkert godt tanken – det rammer de andre, men ikke mig.

Desværre kan den tankegang få alvorlige konsekvenser for din forretning og hele dit forretningsgrundlag, hvis IT-sikkerheden ikke er på plads, men det kan vi heldigvis gøre noget ved.

Tag med til dette webinar, hvor Andreas Pedersen (Head of IT Services & Product Manager) giver dig konkrete råd til, hvad du skal passe på med, men også hvordan Microsofts produkter kan beskytte din forretning og give dig fuldstændig ro i maven.

Du får blandt andet  indblik i, hvordan:

Microsoft Business Premium – beskytter dig mod ransomware i flere lag, og hvorfor det er en fordel for dig.

Vidste du, at......

du kan købe et sikkerhedsabonnement hos RelateIT? Det betyder, at du trygt kan lægge IT-sikkerhed i vores hænder, hvor vi laver forskellige sikkerhedsoperationer og ’holder øje’ med din virksomheds IT-sikkerhed og vurderer på de trusler, der er. Vi kan altså hjælpe dig med at arbejde aktivt og struktureret med IT-sikkerhed i en verden, hvor der hele tiden kommer nye trusler til. Hør meget mere om dine muligheder på webinaret.Det sker her

13. april 2023

Kl. 10.00 - 10.45


  Din oplægsholder

  Image

  Andreas Pedersen
  Head of IT Services & Product Manager

  Agenda
  • Introduktion
  • Hvad er IT-sikkerhed og hvorfor er det vigtigt?
  • Konkrete råd til, hvordan du passer på i en verden med IT-kriminalitet
  • Sådan kan Microsofts produkter beskytte din forretning
  • Afrunding og spørgsmål

  Målgruppe

  Webinaret er for dig, der arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed, og som gerne vil have styr på og kendskab IT-sikkerhed, og hvilke muligheder, I har til at beskytte jer mod IT-sikkerhedstrusler.