Webinar

Sådan sikrer du din forretning med IT-sikkerhed


IT-sikkerhed sikkerhedstiltag opdateringer IT-risiko Microsoft Business Premium Microsoft Defender


IT-sikkerhed har aldrig været vigtigere, end den er i dag, hvor vi lever i en verden i konstant forandring!

44% af danske små- og mellemstore virksomheder har et alt for lavt sikkerhedsniveau i forhold til deres risikoprofil, men alligevel har 24% af de selvsamme virksomheder ikke indført helt basale sikkerhedstiltag som f.eks. opdatering af styresystemer og back-up af data.

Virksomheder investerer ikke nok i IT-sikkerhed, fordi de ikke tror, de bliver ramt af truslerne, der lurer derude. Du kender sikkert godt tanken – det rammer de andre, men ikke mig.

Desværre kan den tankegang få alvorlige konsekvenser for din forretning og hele dit forretningsgrundlag, hvis IT-sikkerheden ikke er på plads, men det kan vi heldigvis gøre noget ved.

Tag med til dette webinar, hvor Andreas Pedersen (Head of IT Services & Product Manager) giver dig konkrete råd til, hvad du skal passe på med, men også hvordan Microsofts produkter kan beskytte din forretning og give dig fuldstændig ro i maven.

Du får blandt andet  indblik i, hvordan:

Microsoft Business Premium – beskytter dig mod ransomware i flere lag, og hvorfor det er en fordel for dig.

Vidste du, at......

du kan købe et sikkerhedsabonnement hos twoday RelateIT? Det betyder, at du trygt kan lægge IT-sikkerhed i vores hænder, hvor vi laver forskellige sikkerhedsoperationer og ’holder øje’ med din virksomheds IT-sikkerhed og vurderer på de trusler, der er. Vi kan altså hjælpe dig med at arbejde aktivt og struktureret med IT-sikkerhed i en verden, hvor der hele tiden kommer nye trusler til. Hør meget mere om dine muligheder på webinaret.Dette webinar er afholdt

Se optagelsen af webinaret nedenfor


  Din oplægsholder

  Image

  Andreas Pedersen
  Head of IT Services & Product Manager

  Agenda
  • Introduktion
  • Hvad er IT-sikkerhed og hvorfor er det vigtigt?
  • Konkrete råd til, hvordan du passer på i en verden med IT-kriminalitet
  • Sådan kan Microsofts produkter beskytte din forretning
  • Afrunding og spørgsmål

  Målgruppe

  Webinaret er for dig, der arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed, og som gerne vil have styr på og kendskab IT-sikkerhed, og hvilke muligheder, I har til at beskytte jer mod IT-sikkerhedstrusler.