Webinar

Automatiser og strukturer dit vedligehold af produktionsmaskiner


Produktion Business Central DYnaway EAM Automatisering


Produktionsvirksomheder har travlt i hverdagen. Du kender måske til, at I mangler overblik og struktur af vedligehold af jeres produktionsmaskiner? Og ofte kommer det som en overraskelse, at der skal foretages vedligehold, og måske bliver det endda håndteret på bagkant.

Det giver problemer for planlægningen af produktionen og kan have konsekvenser i form af lavere effektivitet, forsinkelser på leverancer og utilfredse kunder.

Kom til dette webinar, hvor Dynaway og twoday RelateIT giver dig et indblik i, hvordan du kan være på forkant i stedet for på bagkant i din produktion – og det sker næsten helt automatisk.

Du kan nemlig effektivisere din produktion med EAM (Et Asset Management System) og nemt koble systemet på din Business Central løsning, så dine vedligeholdelsesprocesser bliver optimeret, fordi I får indsigt i økonomi, indkøb og lagerstyring.

Du får mulighed for at kontrollere, planlægge og strukturere vedligehold af maskiner og udstyr i din produktion gennem din ERP-løsning. Du får en effektiv produktion, hvor planen ikke vælter ved et uplanlagt vedligehold af en maskine samtidig med, at du øger levetiden på dine fysiske aktiver.

Dine processer bliver nemme – og I får alle et overblik over den nødvendige information for at få vedligeholdelsesprocesser til at flyde gnidningsfrit.  

Vi glæder os til at vise dig, hvordan det fungerer.

Derfor skal du have indbygget vedligeholdelsesprocesserne i Business Central

 • Undgå driftsforstyrrelser
 • Forlæng levetiden på produktionsudstyr
 • Planlæg vedligeholdelsen effektivitet
 • Efterlev krav og regulativer
 • Få et højt sikkerhedsniveau med klare arbejdsgange for vedligehold


webinaret er afholdt

Se optagelsen nedenforDel dette event


Dine oplægsholdere

Image

Nicolaj Lefevre Grumstrup
Consultant


Image

Kasper Shik Thomsen
Business Development Director, Dynaway

  Agenda

  • Introduktion
  • Hvad er Dynaway og EAM?
  • Sådan automatiserer og strukturerer du dit vedligehold af produktionsmaskiner
  • Se hvordan du kan planlægge og eksekvere arbejdsordrer
  • Afrunding og spørgsmål

  Målgruppe

  Webinaret er relevant for dig, der arbejder i en produktionsvirksomhed, og som gerne vil have indblik i, hvordan du kan optimere dine processer ved at automatisere og strukturere dine vedligeholdelsesprocesser og nemt koble sådan et system på din ERP-løsning (Business Central) samt undgå tunge og dyre integrationer til Business Central.