Webinar

Automatiser din budgetproces


Automatisering Power App Power BI


Er du klar til budgetterne for næste år? 

Vi kender det allesammen, når der står budget på agendaen. Excelarkene flyver frem og tilbage, vi prøver febrilsk at sammenligne med sidste års budget, vi arbejder i forskellige versioner, og der skal løbende rettes til i budgetterne. 

Det kræver en del energi og manuelle processer, det er besværligt og skaber grobund for dumme fejl. Og så er det svært at skabe overblikket. 

Forestil dig, at det er lettere og mere overskueligt at lave budgetter, ændre i dem og få det gyldne overblik, hvor du på ingen tid kan finde årsagen til, hvorfor du f.eks. er gået under budget. 

På dette webinar viser Jesper og Sune dig, hvordan du nemt kan tilpasse dine budgetter med en power app, så du slipper for at taste løs og undgår dumme fejl. 

Du får også indblik i, hvordan Power BI spiller sammen med power app, så du får overblik over dit budget og mulighed for nemt og hurtigt at kommentere på budgettet og få et samlet overblik over status og årsagsforklaringer.

Vidste du, at....

Når du opdaterer budgettet med din power app, kan du se ændringerne i Power BI, hvor du får det fulde overblik, med det samme. Du kan nemt kommentere direkte på tallene i Power BI – og ledelsen i din virksomhed kan se det lige med det samme.

Agenda

  • Introduktion  
  • Problemer med budgetterne 
  • Demo – sådan automatiserer du din budgetproces med power apps 
  • Demo – sådan får du det gyldne overblik over dine budgetter i Power BI 
  • Sådan kommer du i gang 
  • Afrunding og spørgsmål 
     

Målgruppe

Webinaret er relevant for alle, der skal lægge et budget – og som gerne vil gøre det nemt og overskueligt. Gør sig gældende til alle typer af budgetter.webinaret er afholdt

Se optagelsen nedenforDel dette event


Dine oplægsholdere

Image

Jesper Hansen
Product Manager


Image

Sune Petersen Adzersen
Product Manager