Webinar

3 migreringsstrategier – rejsen til Business Central Cloud


Migreringsstrategi Business Central


Kan du se et fit mellem din forretnings behov og Business Central? Og måske er du klar til eller overvejer at skabe et simplere IT setup ved at flytte i skyen?

Første skridt kunne være Business Central Cloud.

Men det er vigtigt, at din forretning fortsat kører, og at åbne poster stadig bliver betalt og ikke bliver tabt mellem to stole, når du skal flytte.

På dette webinar dykker vi ned i alt det, du skal tænke på, når du går fra et ældre ERP-system til Business Central Cloud – og ting du skal være særligt opmærksomme på at undgå.

Du får indblik i 3 konkrete migreringsstrategier, som er afgørende for dig at kende til, når du skal i skyen med Business Central.

Valget af strategi er afgørende for, at du optimerer din overgang og gør processerne og dit arbejde mod Business Central Cloud mere smidigt.

Agenda

  • Introduktion
  • 3 konkrete migreringsstrategier
  • Life hack - dét skal du undgå, når du skifter til nyt ERP-system
  • Gevinsten ved synergi mellem systemerne
  • Hvordan ser endestationen ud?
  • Afrunding og spørgsmål

Målgruppe

Webinaret er relevant for dig, der sidder med tanker om at migrere fra et ældre ERP-system/ økonomisystem til Business Central Cloud og overvejer, hvordan rejsen kan se ud. På webinaret belyser vi nogle af de udfordringer, der kan være i forhold til datamigrering og manglende/anden funktionalitet.Webinaret er afholdt

Se optagelsen nedenforDin oplægsholder

Image

Kristian Rottwitt Germansen Konner
Team Lead & Solution Architect