WORKSHOP

I Microsoft Power Apps

- Sådan kommer du i gang med dine egne apps


MICROSOFT POWER APPS MICROSOFT AUTOMATE POWER PLATFORM


RelateIT inviterer til Power Apps workshop, hvor du har mulighed for at bygge en app til din virksomhed – helt klar til brug, når dagen er omme.

Vi stiller op med ekspertise indenfor opbygning af Power Apps, så du på workshoppen har den nødvendige sparring til at komme i mål med en funktionel og brugbar app designet i Microsoft Power Apps.

Det bedste af det hele er, at du får hands-on erfaring med at bygge Power Apps til din virksomhed, baseret på jeres her-og-nu behov. Viden, du kan bruge fremadrettet, til at kreere Power Apps til din virksomheds fremtidige udviklingsbehov.

Medbring din egen laptop til workshoppen, så klarer vi resten sammen.

Markedet for IT-løsninger er i konstant forandring, og virksomheder har i stigende grad behov for specifikke softwareløsninger til at styre virksomhedens forretningsprocesser.

Power platformen er blevet en populær platform at udvikle apps i, da det kan bidrage til optimering af forretningsprocesser, ved let at forbinde og dele data mellem platforme og systemer. Power Apps tillader integration til flere datakilder, herunder Business Central, Office 365, Facebook og forskellige rapporteringsværktøjer.

Power Apps er meget brugervenligt og nemt at komme i gang med - også selvom du ingen erfaring har med at kode. Du kan ved let vejledning selv lære at udvikle din egen Power App til at afhjælpe din virksomheds udfordringer og behov.

Vær kreativ i Power platformen og løs dine forretningsproblemer

Vi giver en introduktion til Power Apps og Power Automate, og kommer med eksempler på, hvad man som virksomhed kan bruge værktøjerne til. Du får derfor en grundig introduktion til, hvordan der udvikles i Power Apps og hvordan Power Automate kan hjælpe dig med at automatisere processer i din virksomhed.

Vi glæder os til at se dig. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til kontakt@relateit.dk.Det sker her

26. OKTOBER 2022

Birkemosevej 1, 6000 Kolding

Kl. 9.00 - 15.30

Pris: 2500 DKK (RelateIT kunder deltager gratis)
*Vi opkræver et gebyr på 500kr. ved udeblivelse


Vi har et meget begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig, så du kan sikre dig selv en plads.


Del dette event

PROGRAM

  08.30 – 09.00 – Drop-in morgenmad

  09.00 – 09.50   Introduktion til Power platform

  09.50 – 10.00 – Pause

  10.00 – 10.30 – Adgang til dit demo miljø

  10.30 – 12.00 – Power Apps LAB

  12.00 – 13.00 – Frokost

  13.00 – 14.30 –Power Apps LAB

  14.30 – 14.50 – Introduktion til Microsoft Automate (Lær at sende en notifikation)

  14.50 – Spørgsmål og afrunding