BC CLOUD ERFA-MØDE

Del erfaringer og lær mere om BC Cloud


BUSINESS CENTRAL CLOUD BC RELASE WAVE 2 2023 BOGFØRINGSLOVEN  CONTINIA  ERFARINGSUDVEKSLING


Nyheder fra BC Cloud, den nye bogføringslov og erfaringsudveksling

Så er det tid til det næste  ERFA-møde inden for BC Cloud, hvor du har mulighed for at erfaringsudveksle med andre, der bruger samme system - og du bliver opdateret på nyheder fra efterårets release. 

Denne gang har vi fornøjelsen af at have Tommerup Heilskov som vært, og vi glæder os til at mødes hos dem - Krengerupvej 84, 5620 Glamsbjerg.

Vi starter med at få en rundvisning hos Tommerup Heilskov, ser deres produktion og hører om deres rejse med Business Central Cloud - og hvor de står i dag.

Du kan også glæde dig til at udveksle erfaringer med andre, der også benytter BC Cloud og høre om dine muligheder.  Vi dykker ned i nye features fra den nyeste release og hvordan Continias moduler støtter op omkring den nye bogføringslov.

Hvis du overvejer at opgradere til BC Cloud, er du selvfølgelig også meget velkommen til at tilmelde dig mødet. Du får nemlig inspiration fra andre virksomheders erfaring med både beslutningen, processen og resultatet - og de muligheder, der ligger foran dig for en effektiv forretning med BC Cloud.

Når vi er nået til vejs ende med diverse oplæg, er det tid til erfaringsudveksling. Vi opfordrer alle deltagere til at tænke over hvilke udfordringer eller spørgsmål, I sidder med i jeres virksomhed og brug af Business Central. Det gør det nemmere at komme i gang med den gode dialog.

Har du ikke været med før, så er du mere end velkommen – vi har altid en åben dialog, og der er plads til alle på ERFA-mødet. 

Målgruppe

ERFA-mødet er relevant for dig, der allerede har Business Central Cloud, eller dig der overvejer eller er i gang med at opgradere din løsing til Business Central Cloud.

Tilmelding

Tilmeld dig og også gerne din kollega én ad gangen via tilmedlingsformularen. Der er begrænset antal pladser, så der en begrænsning på max 2 personer pr. deltagende virksomhed. 

Tilmeld dig nu - Vi glæder os til at se dig!Det sker her

23. oktober 2023

Tommerup Heilskov
Krengerupvej 84, 5620 Glamsbjerg

Kl. 08.30-14.15

Pris: Gratis


PROGRAM

08.30 – 09.00 Ankomst og morgenmad

09.00 – 09.10  Præsentation af agenda, Lars Christiansen, RelateIT

09.10 – 10.30 Velkomst, rundvisning og Tommerup Heilskovs rejse med BC Cloud, Tommerup Heilskov

10.30 – 10.45 Pause

10.45 – 11.45 BC Cloud – nye features i efterårets release, Rasmus Torpe, RelateIT

11.45 – 12.30 Frokost og netværk

12.30 – 13.30 Sådan bliver du klar til den nye bogføringslov i 2024, Continia

13.30 – 14.15: Erfaringsudveksling og valg af vært og emner til næste møde


TILMELDING