Kom til 

WEBINAR

om Dynamics 365 Business Central

FREMTIDENS BUSINESS CENTRAL POWER BI AUTOMATISERING


RelateIT inviterer dig til et gratis webinar, hvor vi vil se på alle de nye muligheder, som Microsoft Dynamics 365 Business Central bringer med sig.

Dynamics 365 Business Central findes i tre versioner; Cloud, On-Premise og Hybrid. Fælles for dem er, at du fremadrettet kan opgradere til de nyeste versioner, uden at skulle igennem tunge og komplekse opgraderingsprojekter.

På vores webinar om Business Central fortæller vores systemchef Rasmus Torpe, om systemets mange muligheder – og viser dig, hvordan den nyeste version ser ud.Det sker her

22. April 2020

Kl 9.00 – 10.00

Pris: Gratis

Tilmeld mig webinaret

Del dette event


Dit ERP-system skal kunne understøtte din virksomheds processer, strategi og forretningsmål på bedste vis. Hos RelateIT, har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at implementere den version, der bedst understøtter alle aspekter af din forretning.

På webinaret giver vi dig en introduktion til den nyeste version af Business Central og hvordan den kan arbejde sammen med Office og Power pakken.

Du kan altså sidde hjemme hos dig selv, i rolige omgivelser og med en god kop kaffe – og lade os inspirere dig med den nyeste viden.

Bliv lukket ind i Power BI universet

Med Power BI kommer du manuelle rapporteringsopgaver og statiske rapporter til livs. Fremtiden kalder på automatiserede processer, hvor data er lige ved hånden, forståelig og let at håndtere. Alt det kan Power BI hjælpe dig med. På vores webinar, viser vi dig et eksempel på, hvordan du bruger rapporteringsværktøjet til at skabe indsigt.

Ses vi?

Vi glæder os til et spændende webinar om Business Central, med masser af viden om systemet.


AGENDA

kl. 9.00: Velkommen

kl. 9.05: Præsentation af 365 Business Central

kl. 9.45:  En lille tour rundt i Business Central og Power BI

kl. 10.00: Spørgsmål og afslutning

Måtte du være forhindret i at deltage?

Send en mail til Kim Myllerup på kmy@relateit.dk. Så vil du i stedet kunne aftale en dag, hvor det passer dig bedre, at vi fortæller lidt om et skift og de fordele, det kan medføre for din virksomhed.


Vil du vide mere?