Kom til 

WEBINAR OM

BUSINESS INTELLIGENCE


POWER BI JET REPORTS RAPPORTERING


Leder du efter en løsning, hvor du nemt kan lave rapporteringer, en hurtig analyse og samtidig skabe et visuelt overblik for dine kollegaer og dig selv? Så skal du se med her!

Med Power BI og Jet Reports bliver dine behov dækket inden for fleksibel rapportering og struktureret analyse med data direkte fra din Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central. De to løsninger simplificerer dine arbejdsprocesser og gør din rapportering mere overskuelig.

På vores næste Business Intelligence webinar dykker vi ned i mulighederne med Power BI og Jet Reports. Vi giver en kort og præcis introduktion af rapporteringsmuligheder, så du på en lille time bliver klogere på Business Intelligence – og hvordan du kan bruge værktøjerne i din egen virksomhed.Det sker her

29. APRIL 2020

Kl. 9 - 9.45

Pris: Gratis


Tilmeld mig d. 29. april

Del dette event


POWER BI: FORSTÅ HVAD DINE DATA BETYDER

Du kender det sikkert. Et utal af manuelle rapporteringsopgaver i Excel og statiske rapporter i dit ERP-system. Du kommer dem nemt til livs med Microsoft Power BI, ved at få opbygget en mere automatiseret struktur, hvor data er lige ved hånden, forståelig og let at håndtere.
Det lyder måske kompliceret, men det er det faktisk ikke. Det bedste af det hele er, at du kan samarbejde på tværs af din organisation – akkurat som med Microsofts andre produkter.

Rigtig mange af de problemstillinger, som Power BI kan løse, kan du helt sikkert nikke genkendende til. Det kommer vi ind på til webinaret, hvor vi viser dig, hvordan Power BI kan visualisere din data, så det er nemt at få et overblik. Det er vi faktisk helt sikre på, at Power BI kan!

JET REPORTS: GLEM ALT OM RAPPORTERINGSFEJL

Oplever du, at Dynamics NAV/365 Business Central og Excel ikke er strømlinet – og at din rapportering derfor bliver ressourcetung og upræcis? Du er måske lidt træt af, at kopiere fra det ene Excel ark til det andet – igen og igen. Det slipper du for med Jet Reports. Jet Reports giver dig hurtig og fleksibel regnskabsrapportering, hvor du undgår ukorrekte og upræcise rapporter. Det gør, at du og dine kollegaer kan arbejde bedre og smartere, og det gavner alle i sidste ende.

Til webinaret bliver du klogere på Power BI og Jet Reports muligheder, forskelligheder og styrker, når vi viser dig, hvordan de kan løse hverdagens rapporteringsproblemer.

Vi glæder os til et spændende webinar!


AGENDA

Kl. 9.00 – 9.10  >     Introduktion til Business Intelligence

Kl. 9.10 – 9.20   >    Visuelt overblik med Power BI
                                    Let, håndgribeligt og ukompliceret

Kl. 9.20 - 9.35    >    Nem rapportering med Jet Reports
                                    Glem alt om copy/paste i Excel

Kl. 9.35 – 9.45 >     Opsummering og gode tibud
                                   Forskelle, ulemper og fordele


Vil du vide mere?


Image

Jannick Junker Jense

Image

Øjvind Mike Alstrup Nielsen

Vil du vide mere?


Seminar om Business Intelligence, rapportering, RelateIT, Power BI

Jannick Junker Jensen

Seminar om Business Intelligence, rapportering, RelateIT, Power BI

Øjvind Mike Alstrup Nielsen