Relate & Learn

Vi investerer i dig og din udvikling

Relate & Learn er vores interne uddannelsesdage, hvor vi har fokus på medarbejderes udvikling og læring. Relate & Learn dækker over fire fredage hen over året. Dagene varierer i fokus og emner, og medarbejdere kommer både igennem produktdage med fokus på fordybelse, lokationsdage med fokus på samarbejde, Ritathon (a la konceptet Hackathon) og deltagelse på konference Days of Knowledge Nordic.

Relate & Learn er med til at understøtte, at vi i twoday RelateIT kan være med på den nyeste udvikling i branchen. Det er en måde, hvorpå vi kan sætte videndeling og udvikling på agendaen, så vi sikrer os det allerbedste samarbejde mellem hinanden – og så vi kan tilbyde de allerbedste løsninger til vores kunder.

Ud af de otte dage mødes vi fysisk til fællesdage i august og december. På disse dage slutter vi af med RIT Got Talent (vores interne talentkåring) og efterfølgende fest.

Image

8 gange om året

Vi sætter tid og ressourcer af til din udvikling. Derfor hiver vi otte fredage ud af din kalender, hvor du ikke skal arbejde på dine normale arbejdsopgaver – du skal arbejde på dig selv og din læring.


Dit input er vigtigt

Programmet Relate & Learn er i høj grad styret af løbende feedback fra medarbejderne i RelateIT.


Videndeling på tværs

Med vores seks kontorer i seks byer er det vigtigt, at vi er gode til at samarbejde og videndele med hinanden.

Image

Produktdage

Produktdage bliver planlagt med vores Product Managers/Directors. Det er her, vi dykker ned i et produktområde og arbejder intensivt med teknologien. Vi arbejder i forskellige teams, så vi kan dække så mange produkter som muligt.

Produktdagene kan være virtuelle eller teams kan samles på en af vores forskellige lokationer.

Lokationsdage

Vores lokationsdage bliver planlagt af den lokale ledelse på hver lokation. Derfor vil de forskellige emner variere fra lokation til lokation. Det kan være, at en lokation ønsker at arbejde med specifikke produkter, og andre vil måske arbejde med samarbejde mellem teams.

Image
Image

Days of Knowledge

I 2019 stablede RelateIT Days of Knowledge konferencen på benene med stor succes. I 2020 blev konferencen købt og blev til Days of Knowledge Nordic, Directions 4 partners. Konferencen handler om at dele viden og videreudvikle Business Central-professionelle på tværs af branchen.

Størstedelen af vores konsulenter og udviklere deltager til Days of Knowledge.

Ritathon

Ritathon kommer selvfølgelig af konceptet hackathon. Det er her, vi udvikler gode idéer og videndeler med hinanden, så vi kan komme med de bedste løsninger til vores kunder.

Ritathon er baseret på en række cases, så vi tager udgangspunkt i virkelige problemstillinger. Grupper dannes herefter ud fra tilmeldinger til hver case.

Image

RIT Got Talent

Siden twoday RelateIT’s spæde start har vi afholdt RIT Got Talent. Det er vores interne talentkåring, hvor vi kårer medarbejdere, som har gjort noget ekstra godt.

Nysgerrighed og skabertrang er en del af vores DNA, og det sker hyppigt, at medarbejdere udvikler egne løsninger, idéer og koncepter. Det vil vi altid hylde!

RIT Got Talent bliver afholdt to gange årligt, når vi alle er samlet til Relate & Learn. Det er ofte sidste punkt på programmet inden en fælles fest, og vinderen bliver kåret efter fælles afstemning. Alle kollegaer kan nominere til RIT Got Talent.

Image

Lær os endnu bedre at kende her



twoday RelateIT som arbejdsplads