Webinar

Automatiser dine arbejdsprocesser med Power Automate og Microsoft Forms


Automatisering Microsoft Forms  Power Automate Power Platformen


Kender du til mails, der ryger frem og tilbage, og papirer der lander på forskellige skriveborde? Manuelle processer som trækker ud, fordi information skal dobbelttjekkes? Det sker højst sandsynligt dagligt i de fleste virksomheder – men der findes en effektiv og lettilgængelig løsning på det.

Microsoft mere og mere på Microsoft Forms, som er deres dynamiske værktøj til at indsamle data. Måske bruger du allerede Microsoft Forms til afstemninger eller undersøgelser, men vi vil gerne vise, hvordan du kan tage værktøjet til helt nye højder i din forretning.

Vores Product Manager for Power Platformen, Jesper Hansen, gennemgår på en halv time, hvordan Microsoft Forms og Power Automate sammen kan hjælpe med at digitalisere dine forretningsgange. Begge værktøjer har du højst sandsynligt allerede adgang til.

Jesper forklarer helt konkret, hvordan du indsamler data via Microsoft Forms, systematiserer det i Power Automate og distribuerer det ud i virksomhedens processer.

Et eksempel på automatisering i Microsoft Forms

Når der skal oprettes en ny debitor, vil bogholderiet typisk modtage en mail med en række informationer, hvorefter de måske vil svare tilbage med opfølgende spørgsmål. Det kan blive en lang proces, som tager værdifuld tid fra andre vigtige opgaver. Med Power Automate og Microsoft Forms er det muligt at automatisere processen fuldstændig, så data hentes fra CVR-registreret, og debitoren bliver oprettet i dit ERP-system – uden mails eller spørgsmål som skal frem og tilbage.

Det fortæller Jesper meget mere om på webinaret.



Det sker her

Webinaret er afholdt

Se optagelse af webinaret nedenfor


Del dette event


Din oplægsholder

Image

Jesper Hansen
Product Manager Power Platformen

Agenda

    • Introduktion til Power Platformen
    • Hvad er Microsoft Forms
    • Hvad er Power Automate
    • Demo
    • Sådan kommer du i gang
    • Afrunding og spørgsmål

    Målgruppe

    Dig der gerne vil automatisere dine arbejdsprocesser. Måske du sidder i jeres økonomiafdeling og er interesseret i at effektivisere jeres arbejdsgange.