RelateIT ser frem til et fantastisk 2020

Vi er tilbage efter en skøn juleferie – og er trådt ind i et nyt årti med god energi og store ambitioner. Vi er nemlig gået ind i et år, hvor vi har mange spændende projekter og tiltag i ærmet - og vi glæder os til at dele dem med jer i løbet af 2020.

Noget af det, vi glæder os særligt meget til i år, er Days of Knowledge Nordic 2020. På konferencen har vi alle mulighed for at fordybe os i produkter, som giver vores kunder og os selv værdi i hverdagen.

Vi har bl.a. også nye Dynamics 365 Business Central løsninger og innovative omnichannel projekter, som går i luften i år. Løsninger, vi har lavet sammen med kunder, og som vi glæder os til at se få luft under vingerne hos kunden. Vi har naturligvis også en del interessante opgaver i bogen, som vi er spændte på at komme i gang med.

Vi ser også frem til en masse gode sociale og faglige arrangementer i løbet af året. Særligt vores årlige sommerfest, kanotur og vores opkvalificeringsweekend i Hamborg, er store fælles arrangementer, hvor vi får set og hilst på alle – og det er altid hyggeligt. Faktisk er der rigtig mange ting, som vi glæder os til i år 2020.

Vi har store ambitioner, og derfor har vi brug for endnu flere dygtige kollegaer ombord hos RelateIT. Lige nu leder vi efter dygtige konsulenter og udviklere, der har lyst til at tage del i nogle af de spændende ting, vi ser frem til i år. Kunne du godt tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor smil og glæde fylder i hverdagen og hvor ambitionerne er høje? Måske endda i Dubai? Så tag et kig på vores ledige stillinger her.

Godt nytår! Vi håber, at du får et rigtig godt år 2020!

Vil du vide mere?


2020, Simon Berthelsen, RelateIT, Days of Knowledg Nordic
Simon Berthelsen