RelateIT ShopCircuit Webshop

Business Central og e-commerce i ét samlet økosystem

Står du overfor at skulle have en ny webshop? Og er du lidt nervøs for, at det bliver et omfattende og bekosteligt projekt? Så er du ikke alene. Typisk er et webshopprojekt nemlig både omkostningstungt og enormt tidskrævende.

Det gør vores webshopkoncept op med.

”Som en af landets største NAV/BC partnere med bred e-commerce erfaring, kender vi dine systemer til fingerspidserne. Med integrationen mellem din webshop og dit ERP-system får du det bedste fra to verdener. Vi gør det simpelt for dig – og er med dig hele vejen med personlig rådgivning.”

Karsten tietje, product manager web

En webshop gennem RelateIT indeholder alt det, du skal bruge for at give din e-handel luft under vingerne – og så er det nemt at komme i gang med. Vi har udviklet en integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central, der kobler din e-commerce sammen med dit ERP-system.

Med Business Central og webshop i ét samlet økosystem opnår du synergier på tværs af salg, økonomi og distribution. Helt enkelt og uden et tungt integrationsprojekt.


Et effektivt workflow


Du samler vedligeholdelse af produktdata ét sted. Det betyder helt lavpraktisk, at de ændringer du måtte lave i Business Central automatisk integreres i din webshop. Det giver en mere effektiv forretning, da det mindsker risikoen for fejltastninger, automatiserer dine processer og sparer tid, da du undgår dobbelttastninger.

Som resultat får du ikke alene et simpelt workflow, men samtidig en ro i, at al data om kunder, produkter, fakturering og logistik er fuldt opdateret. Altid.


Få indsigt i din forretning


For din virksomhed betyder det samtidig, at I har al data til rådighed om jeres kunder. Fra kunden registrerer sig som bruger på din webshop til varen er leveret, er informationerne nemlig fuldt integreret med din Business Central.

Det giver dig data til rådighed om dine kunder, som du kan bruge til, eksempelvis at analysere på købsadfærd, forudse behovet for lagerbeholdning og målrette produktporteføljen til dine kunders købspræferencer.Alle virksomheder er forskellige


Vi giver dig muligheden for at udvide med funktioner, der er særligt vigtige for lige netop din virksomhed. Derfor har du en række mulige tilvalg til din webshop – og vi har kompetencerne til at udvide med de funktioner, der er essentielle for lige præcis din virksomhed. Du kan eksempelvis udvide med tilvalgte integrationer til fragt- og betalingssystemer eller tilvælge datalagring i skyen ved hjælp af Microsoft Azure.

styr på kunderejsen med woocommerce

ShopCircuit webshop bygger på WooCommerce, der er et e-handelsmodul til CMS-systemer. Webshoppen leveres derfor som en køreklar løsning fuld af velkendte standardfunktioner, høj brugervenlighed og fleksibiliet i forhold til udvikling.

Med WooCommerce i ryggen er der helt styr på selve kunderejsen. Med 13 års erfaring inden for e-commerce, har WooCommerce sørget for, at brugervenligheden i deres webshops lever op til forventningerne. Listen over funktioner, der hører med som standard, er lang. Vi har derudover tilføjet en række funktioner, der alle er med som standard i vores webshop. For eksempel, optimerede søgeresultater for produkter, filtrering af produkter og differentierede priser til privat- og erhvervskunder. Derudover er designet naturligvis responsivt til alle skærmstørrelser, ligesom der holdes tråd i ”tabte kurve” hos dine kunder.

sådan forløber et shopcircuit webshopprojekt

Et webshopprojekt med os tager afsæt i RelateITs projektmetode, der bygger på udvalgte elementer fra de anerkendte projektmetoder, Microsoft SureStep og PRINCE2. Hos os møder du derfor den helt rigtige mængde projektledelse – og ikke mere end det.

Vi starter alle webshopprojekter med et møde, hvor vi snakker opgaven igennem med jer og mærker efter om der er kemi. Den gode kemi ser vi nemlig som en essentiel byggesten for vores kommende samarbejde. Når opgaven er defineret sammen med jer og tilbuddet er godkendt, går vi i gang med projektet.

Selve projektet består af fem enkle trin – fra den første snak til du har en kørende webshop.

5 ENKLE TRIN TIL DIN NYE WEBSHOP

Image

1.   opstartsworkshop

Vi starter med en indledende workshop, hvor vi får en fælles forståelse for opgaven og kortlægger ønskerne for jeres nye webshop samt jeres datagrundlag. Sammen bliver vi enige om hvordan projektet skal forløbe, og planlægger det forestående arbejde. Vi installerer en demowebshop hos jer, så I kan prøve funktionerne af – inden I beslutter jer for den endelige udformning af jeres webshop.

Image

2.   vi bygger jeres nye webshop

Vi tager arbejdshandskerne på, og går i gang med den største del af opgaven. I denne fase opsætter vi din nye webshop efter de aftalte ønsker og behov. Vi installerer RIT Web Connector, der får din webshop til at spille sammen med din Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med hosting og performancetest og optimering af eventuelle performance issues. Sidst, men ikke mindst, tilpasser vi webshoppen efter dine designoplæg – så du får lige nøjagtig det udtryk, der passer til din virksomhed.

Image

3.   datamigrering

Når al teknik og design er opsat, begynder vi at kunne flytte data ind. Det er her din data kommer fra dit ERP-system til den nye webshop, og du begynder at kunne se udtrykket af din nye webshop. Du leverer data og vi sørger for, at du ikke kommer til at mangle, eksempelvis, vareattributter, produktbeskrivelser, priser og billeder på din nye platform.

Image

4.   test af workshop

Vi tester sammen om alt virker som det skal. Forud for dette har vi naturligvis gennemtestet shoppen for alle tænkelige købs- og adfærdsscenarier. Herigennem sørger vi for, at webshoppen er klar til at modtage dine kunder.


Image

5.   webshop launch

Din nye webshop er klar til brug, og I går live med os på sidelinjen. I tilfælde af, at der skulle opstå udfordringer efter aflevering af webshoppen, er vi naturligvis ikke længere væk end et opkald. Vi tager også meget gerne en snak om, hvorvidt det vil give mening for jer at tegne en supportaftale med os.


Vil du vide mere?


Vil du høre mere om mulighederne med en webshop gennem os? Så er du velkommen til at ringe til os. Det er helt uforpligtende.