Micrsosoft Dynamics 365 Business Central priser


Hvad koster en Microsoft dynamics 365 Business central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan købes henholdsvis som en cloud-løsning på abonnement eller som en On-premise løsning, hvor du betaler pr. brugerlicens. Kort fortalt handler det om, at du skal tage stilling til om du ønsker at leje din løsning (cloud) eller eje din løsning (on-premise). Dine muligheder med de to løsningsmodeller kan du læse om længere oppe på denne side.  

Image

listeprisen på business central cloud er:

Dynamics 365 Business Central Essentials

440,50 KR

pr. bruger pr. måned

Dynamics 365 Business Central Team Members

50, 30 KR

pr. bruger pr. måned

Ovenstående priser gælder pr. navngiven bruger baseret på 12 måneders binding. Vi tager forbehold for prisændringer udenfor vores kontrol.  Bemærk at ovenstående priser er inklusiv opgraderingsaftale samt drift og vedligehold af infrastruktur, som vedligeholdes af Microsoft. 

listeprisen på business central on-premise er:

Dynamics 365 Business Central Essentials

11.167 KR

pr. brugerlicens

Dynamics 365 Business Central Team Members

2.233 KR

pr. brugerlicens

Ovenstående priser gælder pr. navngiven bruger. Bemærk at ovenstående priser skal tillægges en opgraderingsaftale på 17% årligt af den samlede licensværdi.  Til forskel fra BC Cloud er drift og vedligehold af infrastruktur ikke inkluderet i ovenstående priser vedrørende On-Premise løsningen.

RelateIT er berettiget til uden varsel regulere de priser, der er nævnt på denne side, hvis underleverandører ændrer deres priser.

 Alle priser på denne side er udelukkende licenspriser og inkluderer ikke konsulentydelser og tredjepartsprodukter.  

Har du spørgsmål til priser på Microsoft Dynamics 365 Business Central? 

Som Microsoft partner er vi specialister i at rådgive dig om priser på Microsoft Dynamics 365 Business Central, samt om licenser og brugere. Har du spørgsmål til, hvordan din løsning skal prisfastsættes eller ønsker du et tilbud på en løsning til din virksomhed, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. 

Kontakt os

Modtag vores e-bog

IT-eksperternes bedste grunde til at gå i skyen

I vores e-bog guider vi dig til en fremtid med Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud.

Flere og flere virksomheder flytter i skyen, og det er der gode grunde til. I denne e-bog har vi samlet vores bedste argumenter for at vælge Business Central Cloud.

download e-bogen her

Ønsker du at vide mere om Business Central?