Business Intelligence løsning til produktionsvirksomheder

I produktionsvirksomheder er det essentielt med et godt overblik for at udnytte kapaciteten bedst muligt, samt at formå at levere ordrer effektivt og til tiden.

En BI-løsning skræddersyet til produktionsvirksomheder

Med Business Intelligence til produktionsvirksomheder, får du blandt andet svar på:
  • Hvor mange ordrer, I leverer til tiden
  • Hvor lang tid den komplette produktion af én ordre fra indgang til levering tager
  • Hvor mange procent af jeres kapacitet, der er udnyttet
 

Træf gode beslutninger 

Nøgleordene er den rigtige information på det helt rigtige tidspunkt og til de rette folk. Her er det ikke nok med en opdatering to gange om dagen. Dataene skal helst være live og synliggjorte, på en måde, så alle kan følge med i produktionen og agere om nødvendigt.

Med et dashboard vist på en skærm, koblet direkte til de primære datakilder i produktionen, kan effektiviteten følges løbende og justeringer foretages i god tid. Samtidig kan ledelsen følge med via PC eller mobil, og ændre strategien i takt med optimeringsmuligheder forekommer eller kundernes krav ændres.

Resultatet med en god BI løsning til produktion taler for sig selv:
  • Tilfredse kunder
  • En effektiv styring
  • Lavere omkostninger til følge.
 

Få opsat dine rapporter i Microsoft Power BI

Vi hjælper dig med at komme godt igang med Microsoft Power BI - markedets mest anerkendte Business Intelligence-løsning. Løsningen er enkel og lige til at gå til og på få timer har vi opsat dine første rapporter baseret på de data, du allerede har. Dermed bliver dine data til indsigt på få øjeblikke.
Læs mere om Microsoft Power BI her.
 

Synliggør dine bæredygtige tiltag


Modtag vores e-bog

Mål din virksomheds bæredygtige tiltag med Business Intelligence

En stigende klimabevidsthed og grøn efterspørgsel fra både B2B og B2C-kunder sætter bæredygtighed på dagsordenen i samfundet og dermed også i vores virksomheder.

I vores e-bog forklarer vi, hvordan du kan måle dine bæredygtige tiltag med Business Intelligence og Power BI. Ved at forholde jer til data og fakta, i stedet for bløde tiltag, kan I rent faktisk gøre en forskel – og sætte ind der, hvor det er nødvendigt. Har I brug for hjælp, har vi i twoday RelateIT stor erfaring med denne type rapportering.

download e-bogen her

Oplev samme fordele med Business Intelligence som disse kunder

Image
Image
Image
Image
Image