Business Intelligence løsning til handelsvirksomheder

Når vi laver løsninger til handelsvirksomheder, er det ofte med fokus på at skabe effektive salg på landevejen. Vi benytter alle de data I har tilbængelige og køder dem sammen til værdifuld indsigt, der giver viden om alle salgets facetter, som fx. hvilke kunder køber mest, hvornår, hvad og hvordan.

Mobile løsninger til mobile medarbejdere

Når salget skal optimeres, er mobile løsninger en absolut nødvendighed. Med Power BI får alle dine sælgere direkte adgang til et dashboard på deres mobil, så nødvendige informationer om kunder er tilgængelige – selv på farten. Alle data er opdateret live, så I altid arbejder med virksomhedens data i realtid og har nødvendige kundeinformationer lige ved hånden. Det betyder, at:
 • du får et detaljeret overblik over den enkelte kunde og varegruppe, kreditværdighed samt andre essentielle oplysninger for effektivt salg.
 • du sparer tid på forberedelse. Tid der kan bruges på ekstra besøg.
 

Få indsigt i hele forretningen

Det er ikke kun data fra salg, der bliver gjort til aktiver med Business Intelligence. Lager og marketing kan eksempelvis også sende oplysninger direkte den enkelte sælgers dashboard, for at gøre opmærksom på kampagner eller varer der ønskes omsat fra lageret.

Kobler vi også indkøb på, kan du disponere effektivt i forhold til trends mv. En Business Intelligence løsning, derfor give værdifuld information såsom:
 • Hvor mange sælgerbesøg I har haft til jeres A-kunder i år
 • Hvor lang tid sælgere bruger på at forberede sig, og om det er effektivt jf. jeres salgsmålsætninger
 • Om I får de rette priser fra jeres leverandører
 • Om kampagnerne fra marketing virker
 • Hvilke varer, der går hurtigst 
 •  

  Få opsat dine rapporter i Microsoft Power BI

  Vi hjælper dig med at komme godt igang med Microsoft Power BI - markedets mest anerkendte Business Intelligence-løsning. Løsningen er enkel og lige til at gå til og på få timer har vi opsat dine første rapporter baseret på de data, du allerede har. Dermed bliver dine data til indsigt på få øjeblikke.
  Læs mere om Microsoft Power BI her.
   

  Synliggør dine bæredygtige tiltag


  Modtag vores e-bog

  Mål din virksomheds bæredygtige tiltag med Business Intelligence

  En stigende klimabevidsthed og grøn efterspørgsel fra både B2B og B2C-kunder sætter bæredygtighed på dagsordenen i samfundet og dermed også i vores virksomheder.

  I vores e-bog forklarer vi, hvordan du kan måle dine bæredygtige tiltag med Business Intelligence og Power BI. Ved at forholde jer til data og fakta, i stedet for bløde tiltag, kan I rent faktisk gøre en forskel – og sætte ind der, hvor det er nødvendigt.

  Har I brug for hjælp, har twoday RelateIT stor erfaring med denne type rapportering.

  download e-bogen her

  Oplev samme fordele med Business Intelligence som disse kunder

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image