Business Intelligence løsning til foreninger

Glade medlemmer, der får værdi af medlemskabet er, som du sikkert allerede ved, mindre tilbøjelige til at forlade foreningen. En god BI løsning skaber eksempelvis overblik over udviklingen i medlemmer, og fortæller hvilke fordele, der benyttes af hvilken type medlemmer. Samtidig kan det give en unikt indblik i, hvilke medlemmer, der er tilbøjelige til at forlade jer. Så har du mulighed for at agere på indsigten med det samme, og eventuelt ændre i vilkår eller udbud.

En BI-løsning, der er enkelt og omkostningseffektiv

Når man driver en forening, er det vigtigt at følge med I, om de tilbud og fordele, der tilbydes jeres medlemmer faktisk også bliver brugt. Med vores Business Intelligence løsning til foreninger, får du overblik over netop dét. Du får eksempelvis svar på:
 • Hvilke medlemmer, der er i fare for at forlade jeres forening
 • Hvordan medlemsudviklingen er i forhold til trends
 • Hvilke tilbud og kampagner, jeres medlemmer benytter sig af

Når man som forening forvalter medlemmernes kontingenter, er det selvfølgelig også vigtigt, at løsningen er let at administrere og ikke alt for dyr. Med et self-service værktøj koblet direkte på jeres ERP-system, sikrer vi hurtig værdi og holder omkostningerne nede.
 

Træf gode beslutninger 

Vi ved præcis, hvordan vi gør jeres data tilgængelige på tværs af regnskaber, medlemmer, ydelser og kampagner. Vores erfarne konsulenter stiller altid op med kyndig vejledning, så vi sikrer os, at du får den løsning, der passer bedst til de udfordringer, I står overfor at løse. Med en korrekt opsat BI-løsning til foreninger bliver det grundlæggende nemmere for dig at træffe informerede beslutninger ved brug af færre ressourcer.  Du får fx overblik over følgende:
 • medlemstilgang- og afgang og årsager hertil
 • medlemsaktivitet
 • indkøb og omkostninger 
 •  

  Få opsat dine rapporter i Microsoft Power BI

  Vi hjælper dig med at komme godt igang med Microsoft Power BI - markedets mest anerkendte Business Intelligence-løsning. Løsningen er enkel og lige til at gå til og på få timer har vi opsat dine første rapporter baseret på de data, du allerede har. Dermed bliver dine data til indsigt på få øjeblikke.
  Læs mere om Microsoft Power BI her.
   

  Synliggør dine bæredygtige tiltag


  Modtag vores e-bog

  Mål din virksomheds bæredygtige tiltag med Business Intelligence

  En stigende klimabevidsthed og grøn efterspørgsel fra både B2B og B2C-kunder sætter bæredygtighed på dagsordenen i samfundet og dermed også i vores virksomheder.

  I vores e-bog forklarer vi, hvordan du kan måle dine bæredygtige tiltag med Business Intelligence og Power BI. Ved at forholde jer til data og fakta, i stedet for bløde tiltag, kan I rent faktisk gøre en forskel – og sætte ind der, hvor det er nødvendigt. Har I brug for hjælp, har twoday RelateIT stor erfaring med denne type rapportering.

  download e-bogen her

  Oplev samme fordele med Business Intelligence som disse kunder

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image