Business Intelligence løsning til detail

Vores detailkunder efterlyser først og fremmest overblik. Så ønsker din virksomhed eksempelvis også at få synliggjort, hvordan jeres butikker performer i forhold til hinanden, eller om specifikke styles sælger bedre i en by fremfor en anden, så er en god Business Intelligence løsning formentligt noget for dig.

Få indsigt i dine data i realtid

I detailbranchen går det stærkt, og for at du bedst muligt kan træffe de nødvendige beslutnigner har du behov for at få dine data med det sammen. Det kan du med en Business Intelligence-løsning, hvor du eksempelvis får svar på:
  • Hvilke styles og varianter, der sælger bedst i den enkelte butik
  • Hvordan salget er sammenlignet med samme uge, sidste år, eller andre sammenligningspunkter
  • Hvordan den enkelte salgsassistent performer
 

3 niveauer i den gode BI-løsning til detail

Når vi arbejder med effektive løsninger til detail, inddeler vi oftest løsningen i 3 niveauer:

1. På første niveau finder du et detaljeret overblik over den enkelte butik, hvor salget kan følges og illustreres pr. produktgruppe eller medarbejder. Det er således salgsassistenterne, der har adgang hertil, men også regionschefer og ledelsen. Det giver en unik mulighed for disponering og motivation af de ansatte.

2. På niveauet over, kan regionschefen sammenligne butikker på tværs, og følge med i trends, så personale og varer kan flyttes derhen hvor det er mest effektivt.

3. Helt på toppen, kan ledelsen følge med i hele virksomhedens gang og overvåge salget i webshoppen sammenlignet med de fysiske butikker. Det giver en unik mulighed for at differentiere jer på salgskanaler, så både butik og web sælger bedst muligt.
 

Få opsat dine rapporter i Microsoft Power BI

Vi hjælper dig med at komme godt igang med Microsoft Power BI - markedets mest anerkendte Business Intelligence-løsning. Løsningen er enkel og lige til at gå til og på få timer har vi opsat dine første rapporter baseret på de data, du allerede har. Dermed bliver dine data til indsigt på få øjeblikke.
Læs mere om Microsoft Power BI her.
 

Synliggør dine bæredygtige tiltag


Modtag vores e-bog

Mål din virksomheds bæredygtige tiltag med Business Intelligence

En stigende klimabevidsthed og grøn efterspørgsel fra både B2B og B2C-kunder sætter bæredygtighed på dagsordenen i samfundet og dermed også i vores virksomheder.

I vores e-bog forklarer vi, hvordan du kan måle dine bæredygtige tiltag med Business Intelligence og Power BI. Ved at forholde jer til data og fakta, i stedet for bløde tiltag, kan I rent faktisk gøre en forskel – og sætte ind der, hvor det er nødvendigt. Har I brug for hjælp, har vi i twoday RelateIT stor erfaring med denne type rapportering.

download e-bogen her

Oplev samme fordele med Business Intelligence som disse kunder

Image
Image
Image
Image
Image