Kom til 

WEBINAR OM

POWER APPS


POWER PLATFORM APP DIGITALISERING


Har du brug for at digitalisere og automatisere dine arbejdsgange? Har du projekter liggende, som virker uoverskuelige og tidskrævende? Så se med, når vi giver en introduktion til Power Apps.

Microsoft Power Apps er en del af Power Platformen og hjælper dig med at skabe indsigt, integration og automatisering i en grafisk brugerflade. Med Power Apps kan du skabe brugervenlige og fleksible apps til stort set alle formål. Alt foregår online, så alle medarbejdere hele tiden har adgang til relevante data – om de er på farten, ude i marken eller på kontoret.

På dette webinar viser vi dig, hvor nemt og enkelt, det er at komme i gang med Power Platformen og lave en app. Vi viser også et eksempel på en simpel Power App, som gør det let at godkende bilag i Dynamics NAV/Business Central. En populær app, som har automatiseret en tidskrævende proces. Det er bare ét eksempel på, hvad Power Apps kan.Det sker her

18. februar 2021

Kl. 13 - 13.45

Pris: GratisDel dette event


POWER APPS

Power Apps er en low-code platform, hvilket betyder, at der allerede er taget hånd om alle de tekniske udfordringer og kompleksiteten i forbindelse med appudvikling. Derfor vil de fleste kunne designe en simpel app. Som en del af Power Pakken har platformen over 300 forbindelser til andre systemer. Det kræver altså få klik at få din app til at integrere med eksempelvis Outlook, filsystemer, intranet eller dit ERP-system.

Kompleksiteten er allerede håndteret, men der er fortsat fuld frihed i design og layout – og du sparer både tid og penge ved at vælge Power Platformen og Power Apps fremfor andre apps. Det gør Power Apps til en attraktiv løsning for de fleste. Da Power Apps er en del af Office 365 vil du opdage, at du muligvis allerede har adgang til platformen.

INTEGRATION TIL TEAMS

Som noget helt nyt har Microsoft gjort det muligt at oprette apps gennem Teams – et system du nok alligevel bruger til dagligt. I samarbejde med kollegaer kan du derfor oprette brugerdefinerede apps med meget lidt kode i en fuldt integreret oplevelse. Dét er smart, og vi fortæller selvfølgelig mere om, hvordan det fungerer i webinaret.

Vi glæder os til et spændende webinar!


AGENDA

Kl. 13.00 – 13.05  >     Introduktion til Power Apps

Kl. 13.05 – 13.10   >     Hvad er nyt: integration til Teams

Kl. 13.10 – 13.25   >     Demo: sådan laver du en simpel app

Kl. 13.25 – 13.30   >     Demo: Approval App

Kl. 13.30 – 13.35   >     Licensering på Power Platformen

Kl. 13.35 – 13.45   >     Afrunding og spørgsmål


Vil du vide mere?


Image

Jannick Junker Jensen

Vil du vide mere?