Kom til 

WEBINAR

om Business Central opgradering


OPGRADERING I ETAPER I DIT TEMPO


Vær på forkant og opgradér din NAV til Business Central. Microsoft stopper nemlig med at supportere gamle NAV-versioner i dette efterår.

Vi præsenterer en ny måde at opgradere på, hvor vi opgraderer i etaper, så du har bedre tid til at fokusere på din forretning undervejs i processen.

Under normale omstændigheder vil vi sammen gå alle jeres processer igennem, og se hvordan vi kan implementere Business Central til jeres fremtidige behov. På den korte bane kan en klassisk opgradering måske virke uoverstigelig.

Den uoverstigelighed har vi fundet en løsning på. I denne model deler vi opgraderingen op i etaper – på samme måde som, hvis vi skulle bestige et bjerg sammen. Den fremgangsmåde har vi ført over på rejsen fra NAV til Business Central. Det har vi skrevet meget mere om lige her.Det sker her

18. juni 2020

Kl. 13.00 - 13.50 

Er afholdt
Del dette event


NY MICROSOFT LICENSKAMPAGNE

Med Microsofts seneste kampagne, kan du samtidig dele din licensbetaling op i 12 måneder og forbedre din likviditet. 

Alt det fortæller vores systemchef Rasmus Torpe og vores key account manager Kim Myllerup meget mere om til webinaret. Ses vi?


MÅTTE DU VÆRE FORHINDRET I AT DELTAGE?

Send en mail til Kim Myllerup på kmy@relateit.dk. Så vil du i stedet kunne aftale en dag, hvor det passer dig bedre, at vi fortæller lidt om hvordan du kan opgradere og hvorfor det kan være en fordel for dig.


AGENDA

kl. 13.00 – 13.05     >     Velkomst

kl. 13.05 – 13.20     >      Kort demo

kl. 13.20 - 13.30      >      Licensmodel

kl. 13.30 - 13.50      >      Afslutning og spørgsmål


Læs mere om opgradering i etaper her


Vil du vide mere?