Seminar: Bliv klogere på mulighederne med Jet Reports og Power BI

På RelateITs seminar får du en introduktion til, hvordan du kan udnytte mulighederne med både Jet Reports og Power BI. Vi har hjulpet mange af vores nuværende kunder i gang med både Jet Reports og Power BI, og vi vil gerne dele vores erfaringer med dig, så du kan lære, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge de to værktøjer.

Med Jet Reports får du en hurtig og fleksibel løsning til økonomirapportering og analyse af din forretning, der tapper direkte ind i din Microsoft Dynamics NAV løsning. Dermed slipper du for manuelle processer med indtastning af data i Excelark. Med Jet Reports får du præcis den økonomiske indsigt du skal bruge for at kunne træffe hurtige beslutninger baseret på aktuel data.

Hvis du samtidig benytter Power BI, får du også muligheden for en visuel præsentation de data Jet Reports genererer. Med Power BI kan du lave flotte rapporter, der kan deles med din organisation på tværs af platforme, og du har også mulighed for at tilføje eksternt data til dine rapporter.

Datoer for seminaret

Tirsdag d. 21. november 2017, kl. 9.00-12.00 RelateIT, Jernbanegade1, 2. sal, 5000 Odense C

Onsdag d. 22. november 2017, kl. 9.00-12.00 RelateIT, Trianglen 24, 6000 Kolding

Gratis værdibevis

Som deltager får du et gratis værdibevis til en ½ dags møde med en af vores dygtige NAV konsulenter. På dette møde har vi tid til at blive mere specifikke og give en anbefaling i forhold til, hvordan Jet Reports og Power BI kan give værdi for jer.

Vi glæder os til at se dig til seminaret – og ikke mindst til at vise dig, hvordan du nemt kan komme i gang med Jet Reports og Power BI.

Program for dagen

Kl. 9.00

Velkomst og introduktion til dagen

Kort præsentation af RelateIT

Introduktion til Jet Reports

Introduktion til Power BI

Kl. 10.30 Pause
Kl. 10.40

Konkrete eksempler på Jet Reports og Power BI

Sådan kommer du selv i gang

Kl. 12.00 Afrunding og frokost

Tilmelding

Vil du gerne med?

Tilmeld dig til Kim her

Vil du vide mere?