Sådan opgraderer du til Business Central

Okay, du skal flytte over i et nyt system – hvad nu?

Du er måske blevet lun på Business Central. Du har opdaget fordelene, og du ved, det er på tide, at du siger farvel til dit gamle økonomisystem. Men måske er du bange for, at det er tidskrævende og kompliceret at opgradere til Business Central.

Heldigvis er der ingen grund til at være nervøs – det er nemlig ikke mere besværligt, end når du flytter fra det ene hus til et andet. Og det har du sikkert prøvet før. Det handler bare om at vide, hvor meget du vil have med til det nye hus – og hvor meget du selv vil lave.

Forestil dig, at du har boet i et ældre 70’er parcelhus i en længere årrække, hvor du har indrettet dig præcist, som du kan lide det. Du har løbende justeret på huset; måske har du flyttet en væg eller lavet et nyt køkken. Og selvom det er gammelt, og det måske tager lang tid at varme op om vinteren, så er det et trygt og familiært sted at bo.

Konceptet bag din opgradering til Business Central er lidt det samme. Du skal vænne dig til noget nyt. Men til gengæld skal du ikke bekymre dig om et utæt tag eller en dyr elregning.

Business Central er dit nye typehus

Betragt Business Central som et typehus. Du ved, hvad du får, og huset er allerede testet og afprøvet af andre – og det fungerer. Du kan ikke bestemme, hvor dit køkken skal være, men til gængæld kan du tilføje features til din løsning, så den bliver præcis, som du ønsker.

I eksempelvis Dynamics NAV ville vi normalt ændre i grundkoden for at lave ekstra features og integrationer, men i Business Central tilføjer vi Extensions, som ligger uden for systemet. Det betyder også, at det er meget nemmere at opgradere din version af Business Central til en nyere version.

Det smarte ved Business Central er, at det er udvidelsesbart, så denne flytning bliver nok din sidste.

Image

Mægler, arkitekt, håndværker og flyttemænd

I en flytteproces er der selvfølgelig visse beslutninger, du skal træffe. Ligesom når du flytter fra dit gamle hus til dit nye hus, skal du pakke dine ting ned. Du skal finde ud af, hvad der er plads til, og hvad du har brug for i det nye hus. Du skal rydde op på loftet og finde ud af, hvad der gemmer sig.

Derudover er der nogen, der vælger at flytte selv – andre vælger at hyre et flyttefirma. Afhængigt af dine ønsker og i hvor høj grad du vil involvere dig i processen, kan vi hos RelateIT indtage forskellige roller, når det er dit ERP-system der skal flyttes. Vi kan agere som både mægler, arkitekt, håndværker og flyttemand. Vi ved hvilke spørgsmål, vi skal stille – og kender du ikke svarene, så hjælper vi med at finde dem.

Vi kigger også gerne på de tilretninger, du har til din nuværende løsning, så du får helt styr på, hvad der skal flyttes med. Hvis det er længe siden, du har været oppe på loftet og kigge i dine gamle kasser, så hjælper vi dig selvfølgelig med at rydde op.

Vi starter med en snak, hvor vi afdækker jeres behov, og finder en fælles løsning, der giver mening for jer – og så flytter vi.

Skal vi hjælpe dig med at flytte? 

Vil du vide mere?