Kom til 

RETAIL TALKS

Med inspiration fra kundecases


LS RETAIL  POWER BI SYSTEMINDSIGT


Kom med, når vi inviterer til Retail Talks. Denne gang vil du få inspiration til at
skabe og udvikle en komplet løsning til din retailforretning – som understøtter din POS og hele din bagvedliggende værdikæde.

Du får fornøjelsen af at høre om retailspecifikke løsninger, der kan forme jeres fremtidige IT-landskab, drift og udvikling.

Du er også inviteret med bag kulissen hos Søstrene Grene, Muuto og Normal, når vi fortæller om deres løsninger, som vi sammen har udviklet til lige netop deres behov.Det sker her

Arrangementet afventer dato

Pris: Gratis

Få besked når datoen er fastlagt

Del dette event


INDTRODUKTION TIL LS RETAIL OG DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL
Med LS Retail og Business Central, får du et komplet retailsystem, der dækker finans, POS, web, apps, loyality og de bagvedliggende processer og funktioner – fra backoffice til logistik. Med systemet, er du garanteret et driftssikkert og gennemtestet system, som benyttes af mere end 50.000 detailkunder verden over.

Vi præsenterer vores samarbejde med Søstrene Grene og den løsning, som har været med til at understøtte kædens internationale succes, hvilket LS Retail har været med til at danne rammerne for.

Du får også mulighed for at høre om, hvordan Muuto benytter og oplever fordele ved en online POS løsning i deres showrooms.

RIT RETAIL POWER BI: DATA LIGE VED HÅNDEN
Fremtiden kalder på automatiserede processer, hvor data er lige ved hånden, forståelige og lette at håndtere. Det kan Power BI hjælpe dig med, eksempelvis ved at visualisere de data, som er blevet tilgængelige for dig med dataindsigt fra alle jeres butikker.

Vi har udviklet en ny Power BI løsning, som kan integreres med LS Retail / Business Central. Det betyder, at du altid har adgang til dine data i real tid.

RETAILBRANCHENS NYE VÆRKTØJ TIL SYSTEMINDSIGT
Vi har udviklet et nyt monitoreringsværktøj, som er skræddersyet til at levere indsigt, i hvorvidt hele din NAV / Business Central og LS Retail platform drifter og performer som forventet. Her kan du høre om, hvordan Normal bruger løsningen til at sikre et retvisende billede af, hvordan deres system opererer, og dermed altid er på forkant med driften.

Vi glæder os til at se dig til et spændende seminar – med LS Retail i fokus!


AGENDA

kl. 8.30 – 9.00     >     Velkomst og morgenmad

kl. 9.00 – 10.00     >   Introduktion til LS Retail og 
                                       Dynamics 365

kl. 10.00 – 10.15    >    Pause

kl. 10.15 – 12.00    >    Kundecase: Søstrene Grene og Muuto

kl. 12.00 – 12.30   >    Frokost

kl. 12.30 – 13.30   >   RIT Retail Power BI

kl. 13.30 – 14.00   >    RIT Monitor, kundecase: Normal

kl. 14.00 – 14.30   >    Afrunding og spørgsmål


Vil du vide mere?


Vil du vide mere?