RelateITs københavnerkontor får nye rammer

Vi har fart på i RelateIT – og vores kontor i København er ingen undtagelse. Som resultat af en positiv udvikling i kundeprojekter og antal nye kollegaer er vores københavnerkontor flyttet i nye, større lokaler i Herlev. Vi tæller nu 119 kollegaer fordelt på seks lokationer, og det stiller krav til de helt rigtige rammer – som vores nye kontor i Herlev imødekommer.

Du vil fremover kunne finde os på adressen Lyskær 1, 3. sal, 2730 Herlev

Vores nye kontor ligger centralt i et af Storkøbenhavns IT-clustre, tæt på indfaldsveje, motorvejsnetværket og den offentlige transport. Vores nye placering gør det endnu lettere for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere at mødes og udvikle gode IT-løsninger sammen. Vores nye rammer indeholder selvfølgelig de samme gode faciliteter, som vi havde før – og vi trives allerede mindst lige så godt i vores nye kontormiljø.

Flytningen fandt sted imens, alle var hjemsendte, og derfor var det nogle spændte kollegaer, som for nyligt mødte ind til de nye rammer. At vi kan samles på kontoret er samtidig prikken over i’et, når vi skal indføre den gode og velkendte RelateIT-stemning i vores nye lokaler.

Carsten Andersen, Managing Partner, fortæller om kontorflytningen:

Vi er faldet godt til i de nye lokaler, som nu har en størrelse, der understøtter vores udvikling i endnu højere grad.

Vi har flere spændende projekter undervejs, og derfor har vi også brug for flere skarpe medarbejdere til at udvikle og rådgive vores kunder. Det giver de større lokaler mulighed for, imens faciliteterne sikrer, at vi kan holde fokus på det vigtigste – nemlig vores kunders behov.

Det er altid spændende at få nye omgivelser, og jeg glæder mig til, at vi kan invitere samarbejdspartnere og kunder på besøg.

Carsten Andersen, Managing Partner, RelateIT

Bliv en del af teamet

Søger du nye udfordringer og kan du se dig selv passe ind i et ambitiøst konsulenthus i Storkøbenhavn? Hos RelateIT søger vi altid dygtige kollegaer til at indgå i vores teams, og du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller se vores ledige stillinger lige her.

Image
Image

Find os her

Lyskær 1, 3. sal,
2730 Herlev

Læs mere om vores københavnerkontor her.