RelateIT inviterer til 

SEMINAR

om 365 Business Central

FREMTIDENS BUSINESS CENTRAL POWER BI


RelateIT inviterer dig til et gratis seminar, hvor vi vil se på alle de nye muligheder, som Microsoft Dynamics 365 Business Central bringer med sig. Dynamics 365 Business Central findes i tre versioner; Cloud, On-Premise og Hybrid. Fælles for dem er, at du fremadrettet kan opgradere til de nyeste versioner uden at skulle igennem tunge og komplekse opgraderingsprojekter.

På seminaret får du fornøjelsen af The Brew Company og Jysk Energi, som lukker dig ind i deres Dynamics 365 Business Central univers, og fortæller, hvorfor de valgte at få løsningen implementeret.

 

Det sker her

24. Oktober 2019

Kl 8.30 – 14.30

Hotel Koldingfjord Fjordvej 154, 6000 Kolding

Pris: Gratis

Tilmeld mig d. 24. oktober

Image
 

Dit ERP-system skal kunne understøtte din virksomheds processer, strategi og forretningsmål på bedste vis. Hos RelateIT, har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at implementere den version, der bedst understøtter alle aspekter af din forretning. På seminaret giver vi dig også en introduktion til, hvordan du med den nye version nemt kan opgradere til nye versioner med Extensions. Hør det fra kunden selv Vi har inviteret to kunder, der har taget rejsen til 365 Business Central, og gerne vil dele deres erfaringer. The Brew Company fortæller om deres omstilling fra Dynamics NAV til Dynamics 365 Business Central som Cloud version. Jysk Energi vil dele ud af deres erfaringer om, hvorfor de har valgt at skifte fra AX til BC On-Premise. De vil blandt andet komme ind på, hvilke overvejelser har de haft og hvilken indflydelse, de forventer skiftet vil have.

POWER BI OG ATRADIUS KREDITFORSIKRING 

Dagen byder også på besøg fra Atradius og Kapacity. Atradius præsenterer deres nye løsning, Atradius Flow, som RelateIT har været med til at udvikle. Løsningen gør din kreditforsikring enkel og automatiseret, da det foregår direkte i din NAV/BC. Kapacity og deres kunde, NPI A/S, kommer forbi og fortæller om Power BI. Med Power BI kommer du manuelle rapporteringsopgaver og statiske rapporter til livs. Fremtiden kalder på automatiserede processer, hvor data er lige ved hånden, forståelig og let at håndtere. Alt det kan Power BI hjælpe dig med.

MÅTTE DU VÆRE FORHINDRET I AT DELTAGE?

Så vil du i stedet kunne aftale en dag, hvor det passer dig bedre, at vi kommer og fortæller lidt om et skift og de fordele, det kan medføre for din virksomhed.

Skriv til Kim Myllerup her
 
AGENDA

kl. 8.30 – 9.00 > Morgenmad

kl. 9.00 – 10.20 > Keynote ved RelateIT

kl. 10.20 – 10.30 > Pause

kl. 10.30 – 11.00 > Atradius Flow

kl. 11.00 – 12.00 > Kundens rejse med BC

kl. 12.00 – 12.30 > Frokost

kl. 12.30 – 13.30 > Kapacity fortæller om Power BI

kl. 13.30 – 14.00 > Kundens erfaringer med Power BI

kl. 14.00 – 14.30 > Afrunding

 

Vil du vide mere?